Taraftar'dan Yeni Malatyaspor'a Tam Destek!

Malatyaspor Taraftarlar Derneği Ankaragücü mağlubiyetiyle camiada gözüken kötü tabloyu dağıtmak için ‘tam destek’ kararı verdi.

11.02.2020-10:29 - (Son Güncelleme: 11.02.2020-10:24) Taraftar'dan Yeni Malatyaspor'a Tam Destek!
Son maçlarda ekiplerinin aldığı mağlubiyetlerle moralleri bozulan Yeni Malatyaspor'lu taraftarlar kalan maçlar öncesinde camiaya birlik bütünlük mesajı paylaşarak, kulüplerine her şartta ve durumda tam destek verme kararı verdi. Konuyla alakalı açıklama yapan Malatyaspor taraftarlar Derneği Başkanı Ender Kaya, ekiplerine sonuna kadar destek olacaklarını duyurdu.

Ligdeki hallerine üzüldüklerini fakat bu durumdan tek vücut olarak çıkabileceklerini söyleyen Kaya, “Malatyasporumuz son haftalarda kendisine yakışmayan sonuçlar almaktadır. Bu elbette ki takımın gerçek sahipleri taraftarlarımızı üzmektedir. Fakat bu olumsuz tabloyu tersine çevirmek de yine bizim elimizde. Biz taraftarlar derneği olarak lig sonuna kadar takımımıza tam destek verme kararı aldık. Bu saatten sonra futbolcuyu, teknik heyeti ya da yönetimi protesto etmek hiçbir şeyi değiştirmeyeceği gibi işleri daha da zorlaştıracaktır. Gün birlik ve beraberlik günüdür. Kimsenin Yeni Malatyaspor üzerinden prim yapmasına izin vermeyeceğiz. Daha stadın yolunu bile bilmeyenlerin çıkıp da akıl vermesi oldukça düşündürücü. Biz kimin amacının ne olduğunu çok iyi biliyoruz. O yüzden bir kez daha bilinmeli ki Malatyaspor’un başarısızlığını dört gözle bekleyenler daha çok beklerler” sözlerini söyledi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal