Taraftar Emre Belözoğlu'nun Borcunu Ödedi

Geçtiğimiz günlerde İstanbul'a gelen Fenerbahçe'nin yeni transferi Mesut Özil'i görmek için havaalanı yakınlarına giden bir Fenerbahçe taraftarı, Sportif Direktör Emre Belözoğlu'nun aracının HGS ücretini ödedi.

20.01.2021-14:36 - (Son Güncelleme: 20.01.2021-14:36) Taraftar Emre Belözoğlu'nun Borcunu Ödedi

Fenerbahçe'nin yeni transferi Mesut Özil'i görebilmek için havaalanı yakınlarına giden bir sarı lacivertli taraftar yıldız futbolcuyu karşılamak için havaalanında bulunan Fenerbahçe Sportif Direktörü Emre Belözoğlu'nun aracının plakasını fark etti. Emre Belözoğlu'na teşekkürlerini iletmek isteyen taraftar aracının plakasını HGS sisteminde sorgulatarak ödeme zamanı gelmemiş olan borcunu ödedi.

HGS borcunu ödeyen taraftar kulübe ayrıca bir mail düzenleyip gönderdi. Gönderdiği mailde ;

' Yeni transferimiz Mesut Özil'i karşılamaya gittiğimiz gece Sportif Direktörümüz Sn. Emre Belözoğlu’nun indiği aracın plakasını Fenerbahçeli gönüldaşlar olarak kontrol ettiğimizde ödenmemiş HGS borcu olduğunu tespit ettik. Fenerbahçeli taraftarlar olarak kulübe gecesini gündüzüne katan Sn. Emre Belözoğlu’nun “karınca kararınca” takibe düşmemiş, sistemin ödememize müsaade ettiği borcu ödeyerek teşekkür etmek istedik, helal olsun. İyi ki varsın Emre Belözoğlu. ' ifadelerini kullandı.

Fenerbahçeli taraftarın attığı bu mailin kulüp tarafından Emre Belözoğlu'na ulaştırılmasının ardından bu maile bir cevap hazırlayan Belözoğlu ;

' Çok duygulandım ama şunu söylemek lazım kardeşimize; “bizim borcumuz Fenerbahçe taraftarına çok yüklü, ömür boyu ödeyerek bitiremeyiz. Sizin nezdinizde Fenerbahçe’yi sahiplenen her bir taraftarımıza bir kez daha teşekkür ediyor; uzun ve mücadele dolu bu yolda birbirimize verdiğimiz sonsuz destek ve güçle hedeflerimize emin adımlarla yürüyeceğimize inanıyoruz. 'cümleleriyle jesti yapan Fenerbahçe taraftarına cevabını iletti.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal