Taraftar Çılgına Döndü: 'Nihat Özdemir'i İhraç Edin!'

TFF Başkanı Nihat Özdemir’in konuk olduğu bir yayında, 2010- 2011 sezonunda şike yapıldığını belirtmesi sarı- lacivertlileri adeta çileden çıkardı. Yüzlerce kongre üyesi Özdemir’in kulüpten ihraç edilmesi için kampanya başlattı.

06.06.2020-10:36 - (Son Güncelleme: 06.06.2020-10:32) Taraftar Çılgına Döndü: 'Nihat Özdemir'i İhraç Edin!'

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, Instagram canlı yayınına misafir oldu. Özdemir, gündemle alakalı birçok başlık hakkında açıklamalar yaptı. TFF Başkanı Özdemir’in 2010- 2011 sezonuyla alakalı cümleleri, Fenerbahçeliler’i adeta çıldırttı. Nihat Özdemir’in, “Türkiye’de de böyle bir olayı yaşadık. O sezon 2010-11 sezonudur. 9 sene geride kaldı ve şike olayına rastlamadık” açıklaması sonrası sarı- lacivertli taraftarlar çileden çıktı.

SENELERCE İDARECİLİK YAPTI

Taraftarlar sosyal medya üzerinde eleştirilerini belirtti. Fenerbahçe üyeliği olanlar ise protestolarını bir adım ileri götürdü. Nihat Özdemir’in takımdan ihraç olması için kampanya yapıldı. Bu kampanya ile ilgili takıma adeta mail ve dilekçeler yağmur gibi yağdı. Senelerce sarı- lacivertlilerde idarecilik ve başkanvekilliği görevlerini yapan Nihat Özdemir’in bir an önce Fenerbahçe ile bağının koparılması bekleniyor.

'YAZIKLAR OLSUN'

Fenerbahçe Kulübü akşam saatlerinde Nihat ÖZdemi’i topa tuttu. Takımdan ‘Yazıklar olsun Nihat Özdemir’ başlığıyla verilen açıklamada, “5 Haziran 17.00... TFF Başkanı Nihat Özdemir, dün (önceki) akşam saatlerinde tarihe ‘rezalet’ olarak not edilen beyanatlarından sonra bu saate dek halen bir açıklama yapmamıştır. Başkanımız ve başkanvekilimiz konuyla ve bu şahısla ilgili gerekli açıklamaları yapacaktır” ifadeleri yer aldı. Nihat Özdemir, 2010- 2011 sezonunda Fenerbahçe’de başkanvekilliği görevini sürdürüyordu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal