Tamer Tuna'dan Beşiktaş'a Test İması

Beşiktaş ile yapılacak karşılaşma öncesinde yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Tamer Tuna, siyah - beyazlıların tekrardan test istemesine imalı bir yanıt verdi.

20.09.2020-09:10 - (Son Güncelleme: 20.09.2020-09:08) Tamer Tuna'dan Beşiktaş'a Test İması

Antalyaspor’un genç teknik adamı Tamer Tuna, Beşiktaş'ın yeni tip koronavirüs (Kovi-19) testinin yeniden yapılmasını istemesinin "başka sebeplerden" olabileceğini belirterek; Antalyaspor - Beşiktaş arasında gerçekleşen Nazım Sangare krizine de göndermelerde bulundu.

'20 DEFA TEST YAPTIRDIK'

Antalyaspor'un 20 defa koronavirüs testine girdiğini kaydeden Tuna, "Dün ile birlikte 20. testimiz oldu. Dün yaptırdığımız 3 test oldu. Şüpheli durum olduğu için tekrar test yaptırdık, konu bundan ibaret. Sonucu tam almadan direkt muhalefet ile bu noktadayız" şeklinde konuştu.

'HERKESİN AİLESİ VAR'

Futbol, sağlıktan daha önemli olmadığına dikkat çeken Tuna, "Bu maça gelmek çok önemli değil. Ne oyuncularımızın ailelerin, ne bulunduğumuz alanlardaki insanların sağlığından önemli değil. Hiçbirinde bugüne kadar pozitif vakaya rastlanmadı. İnşallah sezon sonuna kadar rastlanmayacaktır" ifadelerini kullandı.

'BAŞKA ŞEYLER VAR'

Beşiktaş'ın koronavirüs testinin yenilenmesini istemesinin iki takım arasında gerçekleşen Nazım Sangare krizinden olabileceğini ima eden Tuna, "Beşiktaş'ta güzel zamanlar geçirdim, çok büyük camia. Burada test istiyorlar, inanın ki yapılabilir. Federasyon ister, olur ama yöntemi, yolu, uygulaması böyle mi, tartışılabilir. Kulüpler arasında başka konulardan kaynaklanan sorunlar nedeniyle tereddüt edilebilir. 3 test olduk, ne oyuncularımızda ne ekipte vakaya rastlanmadı" sözleriyle açıklamasını sonlandırdı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal