Tam Bir Baş Belası! 'Ayrılım Ama Bir Şartla'

Galatasaray'ın takımdan göndermeye çalıştığı Belhanda sadece Avrupa'ya giderim şartı sundu.

19.06.2020-13:41 - (Son Güncelleme: 19.06.2020-13:37) Tam Bir Baş Belası! 'Ayrılım Ama Bir Şartla'

Galatasaray'da yönetim, maaş yükünden kurtulmak ve gelir sağlamak için Belhanda'yı satmak istiyor ama onun fikri net. 

BELHANDA'NIN GİTMESİ ÇOK ÖNEMLİ

10 numarayı giydi. Gol ve asist katkısından çok, orta sahada oyunun idaresini yüklenen isim oldu. Kimisi sevdi, kimisi kızdı ama o, son iki şampiyonlukta da vardı. Çok tartışıldı ve yine tartışılıyor. Bu kez de Faslı yıldızın karlı bir anlaşmayla satılması gündemde.

ARAP ÜLKELERİNE GİTMEK İSTEMİYORUM

Sözcü'de yer alan habere göre; Yönetim yıldız oyuncuyu iyi bir rakama satıp zorlu dönemde hem ekonomik girdi sağlamak hem de yüksek maaşından kurtulmak istiyor. Faslı futbolcu ise aksini düşünüyor. Belhanda'nın yöneticilerle yaptığı görüşmelerde, “Arap ülkelerine gitme düşüncem yok. Galatasaray'dan ayrılmayı ancak Avrupa'dan iyi bir kulüpten teklif gelirse, burada aldığım parayı vereceklerse kabul ederim. Türkiye'de çok mutluyum” diyor.

TÜRKİYE'DE MUTLU

D'Avila, "Belhanda İstanbul'a aşık ve Galatasaray'da çok mutlu. İlgilenen İspanyol ve Arap takımları var. Al Hilal'den somut bir teklif almadık ancak onlar Belhanda'yla ilgileniyor. Sportif ve finansal açıdan Belhanda'yı tatmin eden bir teklif yok" dedi.

AL HİLAL'İN TEKLİFİ ÇOK CAZİP

Al Nasr ve bazı Avrupa kulüplerinin de oyuncuyu transfer etmek istediği gündemdeyken, Galatasaray'da mutlu olduğunu söyleyen 30 yaşındaki yıldızın aklını yüksek maaşla çelmeye çalışmıştı. Al Hilal'in Belhanda'ya yıllık 5 milyon euro net maaş önereceği yazıldı. Arap basınına göre; kulübün kazandığı her 25 puan için 100 bin euro ve attığı her bir gol için de 5 bin euro teklif edilmişti. Belhanda, Galatasaray'dan yıllık 3 milyon 350 bin euro net maaş, puan başına 5 bin ve her 25 puanda bir 100 bin euro prim alıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal