Talisca'nın Boşluğunu Romalı Yıldız Dolduracak!

Bu sezon Spor Toto Süper Lig’i 4. sırada tamamlayan Beşiktaş’ta yönetim gelecek sezon şampiyonluk için iddialı bir kadro kurmaya hazırlanıyor.

23.05.2018-10:22 - (Son Güncelleme: 23.05.2018-10:20) Talisca'nın Boşluğunu Romalı Yıldız Dolduracak!

Yeni sezona güçlü bir kadroyla girmek isteyen siyah beyazlılar sözleşmesi biten Talisca’nın boşluğunu dolduracak kalitede bir isim için kolları sıvadı.

Siyah beyazlı yönetim bu doğrultuda gözünü Serie A ekiplerinden Roma’da forma giyen Brezilyalı süper yetenek Gerson Santos da Silva'ya çevirdi.

İLK GÖRÜŞME İTALYA’DA

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman’ın geçtiğimiz hafta İtalya'ya giderek Roma'lı yetkililere Talisca örneğini verdiği ve Gerson için iki yıllık kiralama teklifi yaptığı, İtalyan yöneticilerin de Beşiktaş'ın bu teklifine olumlu yaklaştığı belirtildi.

Forvet arkası ve sağ kanatta forma giyebilen 21 yaşındaki Gerson’un en büyük özelliklerinden biri ise tekniği. Brezilyalı genç yıldız 2016 yılında 16 milyon Euro karşılığında Fluminense'den Roma’nın yolunu tuttu.

CENGİZ’İN ARKASINDA KALDI

İtalyan ekibi, şu ana dek beklenen uyum ve katkıyı sağlayamayan ve milli oyuncu Cengiz Ünder'in yedeği konumuna düşen Gerson'u kiralamayı planlıyor. Siyah beyazlı ekibin bu nedenle bu transferde şansının yüksek olduğu öğrenild.

Takvim

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal