Talisca Gidiyor Yusuf Yazıcı Geliyor!

Portekiz temsilcisi Benfica, Beşiktaş'ın Talisca'nın bonservisini alması durumunda Brezilyalı oyuncunun yerini Trabzonspor'un genç yıldızı Yusuf Yazıcı ile doldurmayı planlıyor.

25.04.2018-10:18 - (Son Güncelleme: 25.04.2018-09:53) Talisca Gidiyor Yusuf Yazıcı Geliyor!
Bu sezon gösterdiği performansla A Milli Takım formasını da sırtına geçiren Trabzonspor’un genç yıldızı Yusuf Yazıcı için Avrupa kulüplerinin transfer girişimleri devam ediyor. Yusuf Yazıcı için İngiltere Premier Lig’in dev kulüpleri Arsenal ve Tottenham, İspanyol temsilcisi Atletico Madrid ve Alman Borussia Dortmund ekiplerinin ilgisi sürerken, bu kulüplere Portekiz’in dev takımlarından Benfica da eklendi.

Portekiz’in dev kulübü Benfica, Talisca’nın takımdan ayrılma ihtimaline karşılık yerini dolduracağı oyuncuyu belirledi. 

Portekiz ekibi Benfica, bonservisi kendilerinde bulunan Talisca için Beşiktaş’ın satın alma opsiyonunu kullanması halinde yerini Trabzonsporlu Yusuf Yazıcı ile dolduracak. Beşiktaş’ın Talisca’nın sözleşmesinde yer alan 31 Mayıs tarihine kadar geçerli, 21 milyon Euroluk satın alma opsiyonunu kullanması halinde Portekiz temsilcisi Yusuf Yazıcı için harekete geçmeye hazırlanıyor.

Devre arası transfer sezonunda Yusuf Yazıcı için girişimde bulunan Benfica, o dönem başkan Muharrem Usta’dan Yusuf Yazıcı’nın bonservisi için 25 milyon Euro ödemeniz gerekir yanıtını almıştı. Portekiz ekibinin, Talisca’nın satılması halinde Yusuf için Trabzonspor’un kapısını 20 milyon Euro teklifle çalacağı öğrenildi.

Fotospor

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal