Takımlar Can Bartu İçin Saygı Duruşunda Bulunacak

TFF'den yapılan açıklamada, Süper Lig'de bu hafta oynanacak olan tüm maçlarda, takımlar Can Bartu için saygı duruşunda bulunacak.

12.04.2019-14:26 - (Son Güncelleme: 12.04.2019-14:19) Takımlar Can Bartu İçin Saygı Duruşunda Bulunacak

Türkiye Futbol Federasyonu, Spor Toto Süper Lig'de 12-15 Nisan tarihlerinde oynanacak tüm maçlarda takımlar Türk futbolunun efsane ismi olan Can Bartu'nun vefatı nedeniyle saygı duruşunda bulunacağını açıkladı.

TFF'DEN YAPILAN AÇIKLAMA ŞU ŞEKİLDE:

'A Milli Takımımız ve Fenerbahçe Spor Kulübü'nün efsane isimlerinden Can Bartu'yu kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz.

Ay-Yıldızlı formayı 26 kez giyip 6 da gole imza atan, Fenerbahçe kulübünde uzun yıllar oynayan ve ülkemizi İtalya'da da temsil eden, sporu bıraktıktan sonra yazarlık ve yorumculuk yapan Can Bartu, 83 yaşında hayata gözlerini yumdu.

Can Bartu'nun vefatı sebebiyle, 12-15 Nisan 2019 tarihleri arasında oynanacak olan bütün Profesyonel Lig müsabakalarında saygı duruşunda bulunulacak.

Türk sporuna çok değerli katkılarda bulunan merhum Can Bartu'ya Allah'tan rahmet; Ailesi, sevenleri, başta Fenerbahçe camiası olmak üzere tüm spor ailesine başsağlığı ve sabır dileriz.'



Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal