Takım Arkadaşlarından Gomis'e Büyük Destek!

Akhisar deplasmanında kazanılan 3 puan sonrası sahadan gözyaşlarıyla ayrılan Bafetimbi Gomis için takım arkadaşları adeta seferberlik ilan etti.

08.05.2018-09:56 - (Son Güncelleme: 08.05.2018-09:56) Takım Arkadaşlarından Gomis'e Büyük Destek!

Galatasaray’da Teleset Mobilya Akhisarspor karşılaşmasının bitiş düdüğünün ardından herkeste büyük bir sevinç yaşanırken bir isim ise sahayı gözyaşlarıyla terk etmişti. Fransız oyuncu Gomis kaçırdığı penaltı nedeniyle duygusal anlar yaşamıştı. Gomis’in bu durumunu gören takım arkadaşları hemen devreye girerek Fransız yıldızı motive etti.

Akhisar maçının bitiş düdüğüyle birlikte tüm takım büyük bir sevinç yaşarken, sahanın sarı kırmızılı takım adına tek hüzünlü ismi Bafetimbi Gomis’ti. Karşılaşmanın bitimiyle gözyaşlarına engel olamayan Fransız yıldıza, başta Eren Derdiyok olmak üzere birçok arkadaşı destek verirken dönüş uçağında da kaptan Selçuk devreye girdi.

Fransız yıldıza "Kaldır kafanı Bafe" diye seslenen Selçuk İnan, "Bizi attığın gollerle ligde bu konuma sen getirdin. Malatya ve Göztepe maçlarında bu kaçırdığın golleri telafi edeceksin" ifadeleriyle takım arkadaşını motive etti. Muslera da üçlü çektirme görevini Fransız golcüye verdi ve Gomis de uçakta şampiyonluk tezahüratlarını başlatan isim oldu.

Bafetimbi Gomis’in takım arkadaşlarına, “Gol atamadığım için mutsuz görünüyor olabilirim. Bu nedenle taraftarlardan özür dilerim. Ama bu takımım için sevinmediğim anlamına gelmesin. Mutsuz görünmemin nedeni takıma istediğim desteği vermemiş olmam.” şeklinde konuştuğu öğrenildi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal