Tahir Karapınar’dan Garry Rodrigues’e Eleştiri!

Fenerbahçe Teknik Patronu Tahir Karapınar, Gençlerbirliği ile 1-1 berabere kaldıkları karşılaşmanın sonrasında açıklamalar yaptı.

08.07.2020-10:25 - (Son Güncelleme: 08.07.2020-10:22) Tahir Karapınar’dan Garry Rodrigues’e Eleştiri!

Gençlerbirliği maçında ilk yarıda sorun yaşadıklarını belirten Fenerbahçe Teknik Sorumlusu Tahir Karapınar, ikinci yarıda 3 puanı kaçırdıklarını ifade etti.

Beraberlikten memnun olmadığını belirten Karapınar, “Bizim için iyi bir sonuç değil, berabere kaldık, galip gelmek, yukarıya tutunmak istiyorduk. İlk devre stoper konusunda sıkıntı yaşadık, oyunu oturtamadık. 2. devre farklıydı, top yüzde 70 bizdeydi. Kazanabilirdik de, gol attık, pozisyonlar var, kazanamadık” ifadelerini kullandı.

Savunmada yaşadıkları problemler hakkında konuşan Karapınar, “Sivas’ı yenmek istiyoruz. Serdar’ın kırmızı kart görmesi dengelerimizi bozdu. 2 stoperimiz var, Jailson’u, Luiz’i çektik, bugün de Ozan’ı denedik, iyi oynadı” şeklinde konuştu.

Diğer taraftan Garry Rodrigues’in 90. dakikada atamadığı gol hakkında da açıklama yapan deneymli hoca, “Fenerbahçe seviyesinde bir takımın kaçırmayacağı golleri kaçırdık. Sonra toparlamak kolay olmuyor. Garry’nin pozisyonu var, penaltı da denilebilir, bilmiyorum, seyretmek lazım ama kaçırmaması gereken bir pozisyon. Çok üst seviye oyuncuların bu pozisyonları kaçırmaması gerekiyor” eleştirisinde bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal