Taffarel'den Fatih Terim’e Övgü

Galatasaray’ın efsanelerinden ve eski hocalarından Taffarel, Brezilya basınına yaptığı röportajda, Fatih Terim hakkında övgü dolu sözler söyledi.

03.06.2020-10:00 - (Son Güncelleme: 03.06.2020-09:57) Taffarel'den Fatih Terim’e Övgü

Galatasaray’ın efsane file bekçilerinden ve eski hocalarından Taffarel, Brezilya basınına yaptığı açıklamalarda, Fatih Terim ile ilgili övgü dolu sözler söyledi.

2000’de gerçekleşen UEFA kupası zaferiyle alakalı olarak, "İstanbul’da sokağa çıktığımda insanlar bana sürekli Henry’nin finaldeki kafa vuruşunu hatırlatıyor. Biz Arsenal’in karşısına kazanabileceğimizi bilerek çıktık. Çok güçlü bir kadromuz vardı. Başarıyı sadece Hagi, defans ya da benim yaptıklarıma bağlayamayız çünkü tüm takım en iyi performansını gösterdi ve bunu da harika bir teknik direktör olan Fatih Terim yönlendirdi" ifadelerini kullandı.

CLÁUDİO TAFFAREL KİMDİR?

Cláudio André Mergen Taffarel (d. 8 Mayıs 1966 - Santa Rosa, Brezilya), eski kaleci ve futbol antrenörüdür. Kaleci olarak forma giydiği sporculuk kariyerini bitirmiş olup, Galatasaray ve Brezilya millî takımında kaleci antrenörü olarak da çalıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal