Tabarez Muslera’ya Sahip Çıktı!

Rusya’da düzenlenen 2018 FIFA Dünya Kupası’na çeyrek finalde Fransa’ya 2-0 mağlup olarak veda eden Uruguay’da teknik direktör Oscar Tabarez karşılaşmayı değerlendirdi.

07.07.2018-12:28 - (Son Güncelleme: 07.07.2018-12:26) Tabarez Muslera’ya Sahip Çıktı!

Uruguay’ın Fransa’ya 2-0 yenilerek 2018 Dünya Kupası’na veda etmesinin ardından Uruguay Teknik Direktörü Oscar Tabarez açıklamalarda bulundu.

Mağlubiyetten ötürü üzgün olduklarını belirten Tabarez, “Karşılaşmanın ardından tüm futbolcularıma kendileriyle gurur duyduğumu, başlarını dik tutmaları gerektiğini ifade ettim. Bizim gibi tarihi olan bir takım adına bu mağlubiyet üzüntü verici fakat şimdi yolumuza devam etmeliyiz. Pek çok favori takım şampiyonaya bizden önce veda etti." ifadelerini kullandı.

Fransa’nın attığı 2. golde hatası bulunan Muslera'nın yediği gole ilişkin de konuşan Tabarez, Galatasaraylı yıldızın kendileri adına çok önemli bir oyuncu olduğunu vurgularken "Muslera ile ilgili konuştuklarımı sizinle paylaşmayacağım. Hatalı bir gol, kabul ediyorum fakat bu nedenle onu suçlayamam. İkinci gol pek görülmeyen bir goldü ama Muslera bizim turnuvada buralara kadar ilerlememizde çok önemli bir isim." şeklinde konuştu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal