Suriyeli Boksör'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Davet

Suriye asıllı dünya şampiyonu boksör Manuel Charr, unvan koruma maçına Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı da davet edeceğini söyledi ve "Ben Osmanlı torunuyum" dedi.

25.07.2018-12:41 - (Son Güncelleme: 25.07.2018-12:36) Suriyeli Boksör'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Davet

Geçen sene WBA dalında Dünya Ağır Sıklet Boks şampiyonu olan Suriye kökenli Müslüman boksör Manuel Charr, 29 Eylül'de Almanya'nın Köln kentinde yapacağı unvan koruma karşılaşmasına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı da davet edeceğini söyledi.

"BEN OSMANLI TORUNUYUM"

Geçen aylarda Ankara'ya giderek altın kemerini Cumhurbaşkanı Erdoğan'a elleriyle veren dünya şampiyonu Charr, "Ben Osmanlı torunuyum. O gün ringde bu duygularla mücadele vereceğim. En büyük hayalim Erdoğan amcamı da o gün şeref tribününde ağırlamaktır. Bundan büyük bir memnuniyet duyacağım. Tüm Türk izleyicilerin de maçıma gelerek beni desteklemeleri bana çok büyük bir moral, motivasyon olacaktır. İnşallah tüm Türk kardeşlerim karşılaşmaya gelerek beni desteklerler ve ben de 'Osmanlı Arslanı' olarak ringden galibiyetle çıkarım. Beni aylardan beri bu karşılaşmaya hazırlayan herkese teşekkür ediyorum" biçiminde konuştu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal