Süper Lig'in Son Haftasında Kritik Pazar

Süper Lig'in son haftasında düşme hattında çok önemli karşılaşmalara çıkacak olan Göztepe, Bursaspor ve BB Erzurumspor'dan lige tutunacak takım belki de ince averaj hesapları sonunda belli olacak

25.05.2019-12:57 - (Son Güncelleme: 25.05.2019-12:43)

Süper Lig'de, sezonun bitmesine bir hafta kala Galatasaray, Medipol Başakşehir'i 2-1 yenerek 22. şampiyonluğunu elde etti. Düşme hattında ise Bursaspor, Göztepe ve Büyükşehir Belediye Erzurumspor takımları son hafta ligde kalabilme mücadelesi verecek. , Bu ekiplerden ikisi Süper Lig'den ayrılacak.

Akhisarspor'un düşmesinin kesinleştiği ligin 34. haftasında, Göztepe 35 puanla 15'inci, Bursaspor 34 puanla 16'ncı, Büyükşehir Belediye Erzurumspor ise 32 puanla 17'nci sırada bulunuyor.

GÖZTEPE AVANTAJLI  

Düşme hattında Göztepe-MKE Ankaragücü maçı oldukça heyacanlı geçecek.

Bornova Stadı'nda MKE Ankaragücü'nü misafir edecek olan İzmir takımı, kendi ipini kendi kesecek. Sarı-kırmızılı takım bu maçı kazanması durumunda diğer rakiplerinin alacağı sonuçlara bakmaksızın küme düşmeyecek.

Ligin ilk yarısında düzenlenen müsabakayı başkent deplasmanında Göztepe 3-0 skorla kazanmıştı.

BURSASPOR UMUTLU  

Geçtiğimiz hafta sahasında kritik bir mücadele yaşayan Göztepe ile golsüz berabere kalan Bursaspor, deplasmanda Evkur Yeni Malatyaspor'un misafiri olacak.

Bursaspor rakibini yenerek, Göztepe maçından gelecek neticeyi bekleyecek.

İzmir ekibinin bu maçı kaybetmesi halinde Bursaspor ligde kalabilecek. Yeşil-beyazlılar berabere kalması ve Göztepe'nin yenilmesi durumunda ise averaj hesapları yapılacak.

ERZURUMSPOR RAKİPLERİNİN PUAN KAYBETSİNİ BEKLİYOR 

Geçen hafta Fenerbahçe ile kendi sahasında çıktığı maçta 1-0 yenilen Büyükşehir Belediye Erzurumspor, önemli bir fırsatı ters çevirmiş oldu.

Belki de sezonun en kritik maçında yenilen Erzurum takımının ligde kalma ihtimali, Göztepe ve Bursaspor'a kıyasla daha düşük. İstikbal Mobilya Kayserispor ile deplasmanda karşılaşacak mavi-beyazlı takım bu maçı kazansa bile Bursaspor'un puan kaybetmesini, Göztepe'nin ise yenilmesini bekleyecek.

 

MAÇ PROGRAMI  

Düşme hattındaki takımların yarın saat 19.00'da start verilecek maçları şu şekilde:

Göztepe-MKE Ankaragücü (Bornova Stadı)

İstikbal Mobilya Kayserispor-Büyükşehir Belediye Erzurumspor (Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı)

Evkur Yeni Malatyaspor-Bursaspor (Yeni Malatya Stadı)

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal