Süper Lig'in Kaderi Belli Oluyor

Coronavirüs salgını sebebiyle durdurulan Süper Lig'in kaderi 48 saat içerisinde belli olacak. Bugün ve yarın uygulanacak coronavirüsü testlerinin ardından ligin geleceğinin tespiti sağlanacak.

23.03.2020-11:47 - (Son Güncelleme: 23.03.2020-11:44) Süper Lig'in Kaderi Belli Oluyor

Türkiye'de yükselen coronavirüs vakaları sayısı sonrası Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun devreye girmesiyle ligler askıya alınmıştı. Bu olayların devamında liglerin ne zaman oynanacağı merak konusu olurken, bir son dakika gelişmesi yaşandı. Süper Lig takımlarına bugün ve yarın detaylı coronavirüs testleri yapılacağı açıklandı.

18 takım, bugün ve yarın oyuncular önce olmak üzere, teknik ekipleri ve ilgili çalışanlarına 15 dakikalık hızlı teşhis kiti ile test yapılacak.

ANTERNMANLAR ÇARŞAMBA GÜNÜ BAŞLAYABİLİR

Bu testlerin neticesinin Sağlık Bakanlığı ve Türkiye Futbol Federasyonu'na gönderileceği, olumsuz duruma denk gelmeyen takımların çarşamba gününden itibaren idmanlara başlayabileceği gelen bilgiler arasında.

Herhangi bir olumsuzluk sonuç alan kulüpler için önlemler alınacak. 48 saat içerisinde gerçekleşecek bu gelişmeler, Süper Lig'in tekrar başlangıç tarihinde büyük oranda rol oynayacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal