Süper Lig'in Dengesini Değiştirecek Takas!

Oğuzhan Özyakup ile Mensah'ı yan yana oynatmak isteyen Sergen Yalçın, Kayserispor'a Mirin, Roco, Boyd ve Larin'i teklif etti.

09.07.2020-11:47 - (Son Güncelleme: 09.07.2020-12:00) Süper Lig'in Dengesini Değiştirecek Takas!

Beşiktaş'ın başarılı çalıştırıcısı Sergen Yalçın, Kayserispor'dan transfer etmek istediği Mensah için ilginç bir benzetmede bulundu. 47 yaşındaki teknik adam, Mensah'ı orta sahada Oğuzhan'la beraber çift 10 numara ve çift 8 numara gibi oynatmak istiyor. Yani Oğuzhan'ın futbolunun zirvesine çıktığı dönemde Jose Sosa ile oynadığı değişimli oyunu aynı şekilde uygulamayı hedefliyor. Bu neden Kayserispor'un Mensah karşılığında Oğuzhan'ı istemesi işleri karıştırdı.

MENSAH - OĞUZHAN TAKASINA SICAK BAKILMADI

Sergen Yalçın, Mensah'tan hem yeni bir Sosa çıkarmayı hem de Oğuzhan'ı yeniden futbola kazandırmayı planlıyor. Siyah-beyazlı ekibin hocasının, Mensah-Oğuzhan takasına bu sebeple sıcak bakmadığı öğrenildi. Sergen Yalçın'ın ısrarla istediği Bernard Mensah için Beşiktaş'la Kayserispor arasında kıyasıya pazarlık devam ediyor.

MİRİN ROCO BOYD LARİN...

Nakitle değil de takasla transferi çözmek isteyen Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, sarı-kırmızılı kulübe bu transfer için Isimat-Mirin, Enzo Roco, Tyler Boyd ve Cyle Larin'den ikisini takasta kullanılabileceğini iletti. Kayserispor'un teknik direktörü Robert Prosinecki'nin ise önceliklerinin ligde kalmak olduğunu belirtip, "Bunlardan hiçbirini istemem. Mensah'ı gönderirsek, yerini ancak Oğuzhan'la doldururum" yanıtını verdiği ifade edildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal