Süper Lig'de Yılın Takası! Ver İrfan'ı, Al Diagne'yi

Süper Lig son şampiyonu Medipol Başakşehir, Galatasaray'dan Mbaye Diagne'nin yokladı ve sarı-kırmızılı kulüpte İrfan Can Kahveci takasını önerdi. İşte haberin detayları...

23.09.2020-12:37 - (Son Güncelleme: 23.09.2020-12:35) Süper Lig'de Yılın Takası! Ver İrfan'ı, Al Diagne'yi

2019-2020 şampiyonu olan Medipol Başakşehir, Galatasaray’da görev yapan Senegalli golcü Mbaye Diagne'yi yokladı. Sarı - kırmızılı kulüp ise Diagne'ye karşılık İrfan Can Kahveci'nin gönderilmesini istedi.

İRFAN'I GÖNDERİRSENİZ, DİAGNE'Yİ ALABİLİRSİNİZ!

Gelen bilgilere göre; Medipol Başakşehir, Diagne'nin son durumunu sormak için Galatasaray'la iletişime geçerken, Cimbom’dan karşı hamle geldi: İrfan'ı bize gönderirseniz, Diagne'yi alabilirsiniz! Yıldız oyuncusunu geçen haftalarda Sevilla'ya göndermeyen Medipol Başakşehir'in Diagne'nin yanında Babel'i de isteyeceği kaydedildi. Galatasaray ile Başakşehir arasında sıkı bir transfer pazarlığı devam ediyor.

SÜRPRİZ TAKAS TEKLİFİ

Süper Lig'de senenin takası için Galatasaray ve Başakşehir idarecileri pazarlıklara başladı. Gol bölgelerinde ciddi sorunlarla sezona giren son şampiyon, Mbaye Diagne'nin durumunu sormak için Galatasaray Yönetimi'ne başvurdu. Cimbom, yüksek bir teklif gelmeden Senegalli golcüyü göndermeyi düşünmedikleri aktarılırken, sürpriz bir karşı hamleyle, "İrfan Can'ı verirseniz, Diagne'yi alabilirsiniz" yanıtını iletti.

BAŞAKŞEHİR DÜŞÜNMEK İSTEDİ!

Kısa zaman önce La Liga temsilcisi Sevilla'nın da gündeminde yer alan İrfan Can Kahveci'yi yüksek bir bonservis ücreti dışında göndermek istemeyen Başakşehirli yetkililer, düşünmek için zaman isterken, takas teklifine Ryan Babel'in de eklenmesi opsiyonu gündeme geldi.

KAZAN KAZAN OPERASYONU!

Bu takas gerçekleşirse, hem Başakşehir hücumdaki problemini çözmüş olacak hem de Galatasaray uzun zamandır aradığı orta sahasına kavuşacak. Göksel Gümüşdağ ile Abdurrahim Albayrak'ın bir toplantı daha yapması bekleniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal