Süper Lig’de İkinci Yarı Başlıyor! Beşiktaş, Akhisarspor Deplasmanında

Spor Toto Süper Lig'de ikinci devre heyecanı başlıyor. Ligin 18. haftasının perdesi Akhisar’da açılıyor. Akhisarspor bu akşam sahasında Beşiktaş’ı konuk edecek.

18.01.2019-10:39 - (Son Güncelleme: 18.01.2019-10:34) Süper Lig’de İkinci Yarı Başlıyor! Beşiktaş, Akhisarspor Deplasmanında

Süper Lig’de ikinci yarı bugün oynanacak Akhisarspor-Beşiktaş maçıyla start alıyor. Spor Toto Akhisar Stadı'nda oynanacak müsabaka saat 20.30’da başlayacak. Mücadeleyi hakem Ümit Öztürk yönetecek.

Burak ve Mirin Kadroda

Beşiktaş’ın yeni transferleri Burak Yılmaz ve Nicolas Isimat-Mirin de mücadelenin kadrosunda yer alırken, teknik direktör Şenol Güneş’in şans vermesi halinde iki isim de forma giyebilecek.

Adriano Yok, Ljajic ve Vida Sınırda

Beşiktaş'ta bu karşılaşmada sarı kart cezalısı Adriano Correia, forma giyemezken, Adem Ljajic ve Domagoj Vida da Akhisarspor mücadelesi öncesi sarı kart ceza sınırında bulunan isimler.

İki futbolcu, Akhisarspor karşısında sarı kart görmeleri halinde 19. haftada oynanacak Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçında takımlarını yalnız bırakacak.

Akhisarspor’un Yenileri Kadroya Alındı

Akhisarspor'da ise sakatlıkları süren Mustafa Yumlu, Eray Ataseven, Kadir Keleş, Bilal Kısa ve Dany Nounkeu Beşiktaş’a karşı mücadele edemeyecek. Ev sahibi ekibin teknik direktörü Cihat Arslan, yeni transferler Rotman, Cikalleshi ve Zeki Yavru'ya maç kadrosunda yer verdi.

Muhtemel 11’ler

Akhisarspor: Fatih, Aykut, Lopes, Caner, Güray, Serginho, Sissoko, Onur, Josue, Barbosa, Manu

Beşiktaş: Karius, Gökhan Gönül, Vida, Mirin, Caner, Dorukhan, Atiba, Lens, Ljajic, Güven, Burak Yımaz

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal