Süper Lig'de Diego Costa Rüzgarı!

Transfer döneminin bitmesine sayılı günler kala Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor, Beşiktaş ve Galatasaray bonservisi elinde olan serbest statüdeki Diego Costa için kıyasıya bir yarış içerisinde.

25.01.2021-11:25 - (Son Güncelleme: 25.01.2021-12:10) Süper Lig'de Diego Costa Rüzgarı!

Transfer döneminde Berat Özdemir hamlesi ile dikkatleri üzerine çeken Trabzonspor özellikle bu sezon problem yaşanan forvet bölgesine mutlaka takviye yapmak istiyor. Diego Costa için transferin ilk günlerinde temaslarını kuran ancak oyuncunun talepleri nedeniyle olumsuz sonuçlanan transferde Trabzonspor transfer döneminde az bir süre kala oyuncunun hala boşta olmasından dolayı tekrardan bir görüşme yaparak imkanlarını zorlayacak.

Beşiktaş'ın daha önceki dönemlerde transfer gündemi gelmiş anak transferi sonuçlanamayan Diego Costa tekrardan siyah beyazlılar ile görüşüyor. Teknik Direktör Sergen Yalçın'ın forvet istiyorum açıklamalarından sonra transfer çalışmalarını hızlandran Beşiktaş yönetimi gündemde Hulk ismi konuşulurken sessiz bir şekilde Diego Costa transferini bitirmek istiyor.

Galatasaray ise Diego Costa transferinde şansı en düşük olan kulüplerden biri olarak görülüyor. Mevcut kadrosunda Mbaye Diagne, Radamel Falcao'yu bulunduran sarı kırmızılıların bu iki oyuncunun maliyetinden kurtulmadan yeni bir forvet transferini gerçekleştirmesi oldukça zor gözüküyor.

 

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal