Süper Lig'de Bu Sezon Küme Düşme Kalkıyor Mu? Resmi Açıklama Bekleniyor

Süper Lig'de 2020-2021 sezonu 21 takımın yer alacağı şekilde planlandığı öne sürüldü. TFF'nin resmi kararını kısa bir zamanda kamuoyuna açıklanması bekleniyor.

29.07.2020-16:04 - (Son Güncelleme: 29.07.2020-15:48) Süper Lig'de Bu Sezon Küme Düşme Kalkıyor Mu? Resmi Açıklama Bekleniyor

Kulüpler Birliği'nin dün gerçekleştirdiği toplantıda 20 takımın "Bu sezon küme düşme kaldırılsın" ortak kararı almasının sonrasında bu kararı TFF yönetimine bildirmişti.

TFF başkanı Nihat Özdemir de Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile bugün gerçekleştireceği toplantıda 'Gelecek sezonun 21 takımla' oynanması kararı aldıklarını belirtecek ve son olarak bakanın onayını alarak kamuoyu ile son bilgileri açıklayacak.

Son dakikada büyük bir sürpriz gerçekleşmezse bu sezon küme düşen Ankaragücü, Kayserispor ve Yeni Malatyaspor önümüzdeki sezon da Süper Lig'de devam edecek ve lig tarihinde ilk defa 21 takımla oynanacak.

1. Lig'den yükselen Hatay ve B.B.Erzurum ile Play-Off finalinde mücadele edecek Adana Demirspor ya da Karagümrük'ten birinin de katılımıyla gelecek sezon 21 takımla oynanacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal