Süper Lig Takımları Yakın Takipte!

Ümraniyespor'un Teknik Adamı Ahmet Taşyürek, başarılı oyuncularından Emircan Altıntaş’a Süper Lig’den birçok teklif geldiğini, son durumun ise birkaç gün içerisnde kesinliğe kavuşacağını söyledi.

09.01.2020-14:21 - (Son Güncelleme: 09.01.2020-16:59) Süper Lig Takımları Yakın Takipte!

Emircan Altıntaş'a sezon başından beri teklifler geldiğini söyleyen deneyimli teknik adam, “Sadece Emircan'a değil sene başından beri çok oyuncumuza teklifler var. Emircan'ın olayı, tekliflerin sayısı fazla ve değerlendirmesi sene başından beri yapılıyor. Tabii hedefe giderken takviyeler yapıp aynı zamanda kadronuzu korumanız gerekiyor. Fakat yapımızda da şu var hiçbir kulüpte olmayan; oyuncunun değeri, kendi anlamında da misyonunu tamamlama ve maddi manevi daha iyi koşullarda olma şansı doğduğu zaman oyuncunun önünü kesmeme adına da bir yapı var. Bunların değerlendirmesi yapılacak. Birkaç gün içerisinde buna bir karar verilecek. Ama herkes biliyor ki bu oyuncunun çok ciddi talipleri var” dedi.

24 yaşındaki orta saha futbolcusunun ismi daha önce Premier Lig takımlarından Norwcih City ile de gündeme bomba gibi düşmüştü.

Emircan, bu sene Ümraniyespor formasını 17 kez terletti. Çıktığı 17 karşılaşmada, 11 gol kaydedip takımında 2 de asistlik bir katkı sağladı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal