Süper Lig Maçında Skandal! Hakemler Yerinde Yok

Spor Toto Süper Lig'de oynanan Bursaspor-Ankaragücü maçında skandal bir olay ekranlara yansıdı. Maçın sonlarına doğru bir pozisyonda VAR incelemesi yapıldı. Bu sırada VAR odasında olması gereken hakemlerin orada olmadığı fark edildi.

06.10.2018-19:05 - (Son Güncelleme: 06.10.2018-18:59) Süper Lig Maçında Skandal! Hakemler Yerinde Yok

Spor Toto Süper Ligin 8. haftasında Bursaspor ile Ankaragücü arasındaki maçta atılan ilk gol VAR'a takıldı. Maçın 10. dakikasında olan Bursaspor hücumunda ceza sahası dışında Sakho'nun vuruşunda top ağlara takıldı. Hakem Özgür Yankaya golü verirken itirazlar ardından VAR'dan gelecek haberi bekledi. Özgür Yankaya VAR odasından gelen ikazın sonrasında pozisyonu seyretti ve top Sakho'ya gelmeden önce Stancu'nun rakibine yaptığı müdahalenin faul olduğunu belirledi. Bursaspor'un attığı gol geçerli olmadı.

90+2. DAKİKADA BİR İPTAL DAHA

Maçın 90+2. dakikasında, Allano Lima Bursaspor için ağları sarstı, fakat bir defa daha gol iptal edildi. VAR'a başvurulmasının sonrasında, pozisyon öncesinde ofsayt olduğu sebebiyle gol geçerli olmadı.

VAR ODASINDA SADECE 1 KİŞİ!

Özgür Yankaya pozisyon ardından kulaklıktan VAR odasından gelen talimatları dinledikten sonra kenara seyretmeye gitti. Bu esnada yayıncı kuruluş ekranına VAR odasının görüntüsü geldi fakat "VAR odası"nda yalnızca bir kişinin olduğu fark edildi. Özgür Yankaya kenara geldikten sonra ise diğer iki hakemin de yerine oturduğu ekranlara geldi. Bursaspor-Ankaragücü karşılaşmasında Riva'daki VAR odasında Alper Ulusoy ve Mustafa Öğretmenoğlu vazife yapıyordu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal