Süper Lig İçin Karar Anı

TFF Başkanı Nihat Özdemir'in dün gerçekleştirdiği basın toplantısında verdiği demeçlerin ardından gözler bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yapılacak kritik görüşmeye çevrildi. Yapılan zirve sonucunda Süper Lig karşılaşmaları hakkında karar çıkması söz konusu.

18.03.2020-14:28 - (Son Güncelleme: 18.03.2020-14:18) Süper Lig İçin Karar Anı

Bütün dünyayı tehdit eden coronavirüs spor camiasını da etkilemeye devam ediyor. Bugün Çankaya Köşkü'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde yapılacak bakanlar kurulu toplantısı da kritik önem arz ediyor. Görüşmede, birçok önemli başlığın konuşulacağı, spor karşılaşmalarının kaderinin de bu toplantıda çizileceği belirtildi.

Her ne kadar TFF Başkanı Nihat Özdemir dün gerçekleştirdiği basın toplantısında alınan kararın aynen geçerli olduğunu vurgulasa da bugün yapılacak toplantıda son kararın verilmesi bekleniyor.

Coronavirüs salgını sonrası toplanan bilim kurulunun raporunun değerlendirileceği zirve sonrası sıra dışı bir karar verilmesi tahmin ediliyor. Büyük ihtimalle Süper Lig başta olmakla birlikte spor karşılaşmalarının erteleneceği ve gerçekleşebilecek bütün risklerin önüne geçilmesi için her türlü önlemin yürürlüğe girebileceği ifade ediliyor. Toplantıdan çıkan sonucun bizzat Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kamuoyuna açıklanması bekleniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal