Süper Lig Devinden Marega Hamlesi

Transfer döneminin sona ermesine sayılı günler kalmışken kıyasıya pazarlıklar hız kesmeden devam ediyor. Süper Lig'in şampiyonluk adaylarından Fenerbahçe'den forvet transferi için flaş bir hamle geldi.

22.01.2021-19:18 - (Son Güncelleme: 22.01.2021-19:21) Süper Lig Devinden Marega Hamlesi

Fenerbahçe'nin, sezon sonu Porto ile olan sözleşmesi sona erecek olan Moussa Marega ile temasa geçtiği ve oyuncunun şartlarını menajerlerine sorduğu öğrenildi.

Porto’nun yeni sezonda sözleşmesini uzatmayı düşünmediği golcü oyuncun son durumu hakkında Portekiz Sic Noticias kanalı spor yorumcusu Luis Aguilar,' Marega, Porto’nun ana forveti. Takımın için çok önemli. Sezon sonunda serbest kalacak. Porto, oyuncu ile yeni sezonda mukavele imzalamayacak. Şartları çok fazla. Kulüp, sezon sonunda serbest kalacak olan oyuncuyu kaybetme riskine rağmen Marega'yı şimdi satmak istemiyor.' ifadelerini kullandı.

29 yaşındaki forvet oyuncusu Moussa Marega 2015-2016 sezonunda Portekiz ligi ekiplerinden Maritimo'dan 3.8 milyon euro bonservis ücretiyle Porto'ya transfer olmuştu. 

Transferinden itibaren 1 sezon kiralık olarak eski takımı Maritimo'da forma giyen Marega bu sezon dışında Porto formasıyla çıktığı 169 karşılaşmada 69 gol 25 asistlik bir katkı sağlamıştı.

 

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal