Sumudica Yine Olay Oldu!

Geçtiğimiz haftalarda olaylı bir şekilde Gaziantep'ten ayrılan ve birkaç gün sonrasında Çaykur Rizespor ile anlaşan Rumen çalıştırıcı Marius Sumudica, Gaziantep ile rakip olduğu karşılaşmada devre arasında futbolcularına maçı kazanmaları halinde cebinden prim vereceğinin sözünü verdi.

20.01.2021-22:00 - (Son Güncelleme: 20.01.2021-22:00) Sumudica Yine Olay Oldu!

Gaziantep FK ile yaşadığı ücret krizleri nedeniyle belirli bir süre gündemden düşmeyen Sumudica, Antep ekibiyle sahaya çıktığı son karşılaşmanın sonrasında basın mensuplarıyla girdiği diyalogda ' Eşimi arayacağım, bana para göndermesini söyleyeceğim ' demesi üzerine bir basın mensubu 'Şu an parası yok mu?' diye sordu. Sumudica bunun üzerine ise, 'Kulübe yardım edeceğim ' şeklinde cevap vermişti. 

Bu olayın ardından Gaziantep kulübü ve Marius Sumudica arasında gerçekleştirilen görüşmede Rumen teknik adam ile yollar ayrılmıştı. 

Gaziantep ile yollarını ayırmasının ardından bir basın toplantısı düzenleyen Marius Sumudica , ' Kimi kırdıysam, üzdüysem, tüm Gaziantep'ten ve Türkiye'den özür dilerim. Kimseyi incitmek istemezdim. Ben, söylediklerimden dolayı çok pişmanım ' ifadelerini kullanarak göz yaşları içerisinde Antep şehrine veda etmişti.

Geçtiğimniz günlerde Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor ile anlaşan Sumudica'nın ilk rakibi ise eski takımı Gaziantep olmuştu. 

Olayların adamı Sumudica yine rahat durmadı. Karşılaşmada takımın başında olan Ersin Aka'ya tüm taktikleri veren ve öncesinde de takımın karşılaşmaya hazırlayan Sumudica devre arasına 1-0 önde girdikleri karşılaşmada görüntülü konuşma ile soyunma odasına bağlanarak futbolcularına ' Bu maçı kazanırsanız size cebimden prim vereceğim. ' sözünü verdi. İkinci yarı sahaya çıkan Rizespor kulübü Gaziantep' karşı 2 gol daha bularak sahadan galip ayrılarak Sumudica'nın verdiği prim sözünü kazanmış oldu.

Maçın ardından Rumen basınına konuşan Sumudica ;

'Bu galibiyet için çok mutluyum. Korktuğum bir maçtı çünkü Gaziantep'in güçlü bir takım olduğunu çok iyi biliyorum. 28 maçtır gol atıyorlardı ama Rizespor, gol yememeyi başardı. Yeni oyuncularımın başarısı bu. Korktuğum bir maçtı çünkü Gaziantep'in güçlü bir takım olduğunu çok iyi biliyorum. 28 maçtır gol atıyorlardı ama Rizespor, gol yememeyi başardı. Yeni oyuncularımın başarısı bu. Gaziantep'e başarılar diliyorum ve birlikte çalıştığımız dönem için kendilerine bir kez daha teşekkür ediyorum. ' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal