Sumudica Kartal Pençesi Pozu Hakkında Konuştu!

Kayserispor’un Rumen teknik adamı Marius Sumudica, 2-0 mağlup oldukları Beşiktaş maçı sonrası flaş açıklamalarda bulundu.

08.05.2018-09:06 - (Son Güncelleme: 08.05.2018-08:54) Sumudica Kartal Pençesi Pozu Hakkında Konuştu!

Beşiktaş ile deplasmanda karşılaşan ve mücadeleden 2-0 mağlup ayrılan Kayserispor’da teknik direktör Marius Sumudica, karşılaşma sonrası düzenlenen basın çarpıcı açıklamalarda bulundu. Konuşmasına takımını tebrik ederek başlayan Rumen teknik adam, “İyi bir maç çıkarttık. 4, 5 net fırsat yakaladık, değerlendiremedik. Büyük takıma karşı bu fırsatları değerlendiremezseniz sonuç böyle olur. İyi oynadığımızı söylemek istiyorum. Tatile gelmediğimizi gösterdik. Sahaya ve oyuna baktığımda, kimin Beşiktaş, kimin Kayserispor olduğunu görmekte zorluk çektim. Ama rakibin çok kaliteli oyuncuları olduğunu söylemeliyim. Gol atamazsanız buradan puan çıkaramazsınız.” ifadelerini kullandı.

Siyah beyazlı takımın teknik direktörü Şenol Güneş hakkında da yorumda bulunan Rumen teknik adam, “Hocalarını tebrik ediyorum. Büyük bir hoca ve iyi oyunculara sahip” dedi.

Karşılaşma öncesi verdiği ‘kartal pençesi’ pozuna da açıklık getiren sarı kırmızılıların teknik direktörü şunları söyledi:

“Beşiktaş taraftarlarının diğer takımlardan farklı bir taraftarları var ve futbol kültürüne sahipler. Bağırdım çağırdım ama kimse bana burada hakaret etmedi. Onların taraftarlarını da buradan tebrik ediyorum. Arkamdan bana Kartal hareketi yapmam için bağırdılar. Ben de onları kırmadım. Beşiktaş ile aramda başka bir şey yok”

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal