Sumudica: 'Başakşehir'i Yeneceğiz'

Gaziantep FK Teknik Adamı Marius Sumudica, Medipol Başakşehir, Trabzonspor ve Alanyaspor maçları öncesi açıklamalar yaptı.

24.02.2020-12:56 - (Son Güncelleme: 24.02.2020-12:50) Sumudica: 'Başakşehir'i Yeneceğiz'
Süper Lig'de son maçlarında yükselen Gaziantep Futbol Kulübü, üç haftalık sürede üst sıraları yakından ilgilendiren ciddi karşılaşmalar yapacak. 

Teknik Adam Marius Sumudica, basın mensuplarına yaptığı konuşmada, rakip kim olursa olsun her zaman 3 puanı isteyen ve bunun için efor sarfeden bir karaktere sahip olduğunu dile getirdi.

Ekibininde böyle bir havada olduğunu söyleyen Rumen teknik hoca, "Ben ligi hiçbir zaman paket olarak değerlendirmedim. Benim için kolay veya zor maç diye bir şey yok. Bu ligde herkes birbirini yenebilecek güçte." dedi.

Her karşılaşmayı tek tek değerlendirdiğinden bahseden Sumudica, şu sözleri söyledi:

"Ben haftaları değerlendirip ona göre plan yapmam. Geçen maçı unutup, önümüzdeki ilk karşılaşmaya konsantre olmaya özen gösteririm, takımımın tüm dikkatini de bu müsabakaya toplarım. O yüzden benim için 3 haftalık periyotlar, değerlendirmeler doğru değil.Takımımızın odaklanması gereken yer, Medipol Başakşehir maçı. Her şeyimizi bu maçtan puan veya puanlar çıkarmak üzerine kurgulayacağız. Sahada gerçek kimliğimizi ortaya çıkarırsak İstanbul'dan puanlarla döneceğimize inanıyorum."

"Başakşehir, Trabzonspor ve Alanyaspor... Bu üç takım da üst sıraları zorlayan, şampiyonluk iddiası olan ekipler. Ama kim tahmin edebilirdi bizim Sivasspor'u 5-1 yenebileceğimizi. Biz bahsettiğiniz 3 maçı kazanabiliriz, kaybedebiliriz, berabere de kalabiliriz. Benim için sonuç önemli değil. Oyun kalitesi anlamındaki yükselen ivmemizi sürdürelim, sonuç önemli değil. Bizim hedefimiz lig sonu için. Ligde kaldığımızda hedeflerimizi yakalamış olacağız. O yüzden 3 maçı değil, ilk maçımızı konuşmak daha doğru. Başakşehir, önemli oyunculardan kurulu bir takım, iyi bir oyun anlayışı var. Biz de gücümüzü ona göre kullanıp sahadan puan veya puanlar almaya çalışacağız."

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal