Süleyman Seba'nın Vefatının 6. Yıl Dönümü

13 Ağustos 2014'te yaşamını yitiren Beşiktaş'ın efsane başkanı Süleyman Seba, vefatının 6. senesinde de unutulmadı.

13.08.2020-12:36 - (Son Güncelleme: 13.08.2020-12:33) Süleyman Seba'nın Vefatının 6. Yıl Dönümü

Beşiktaş Kulübü’nün efsane başkanlarından Süleyman Seba, vefatının 6. yıl dönümünde saygı ve minnetle anılıyor. Medya ve spor camiasının yanı sıra futbol takımları da Seba'yı unutmadı.

Beşiktaş'ın dışında Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor da Türk futbolunun efsane isimlerinden Süleyman Seba için anma mesajı paylaştı.

BEŞİKTAŞ: 'SONSUZA DEK İZİNDEYİZ'

Resmi sosyal medya hesaplarının adını Süleyman Seba olarak değiştiren Beşiktaş, paylaştıkları videonun üstüne 'Sonsuza dek izindeyiz' notunu ekleyerek onursal başkanlarını, vefatının 6. yılında saygıyla andı.

FENERBAHÇE: 'SAYGI VE RAHMETLE ANIYORUZ'

Fenerbahçe'den gönderilen paylaşımda, 'Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün Onursal Başkanı Süleyman Seba’yı, vefatının 6. yılında saygı ve rahmetle anıyoruz.' cümleleri yer aldı.

GALATASARAY DA UNUTMADI

Galatasaray da Süleyman Seba'yı resmi sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımla unutmadı. Galatasaray hesabından, 'Türk futbolunun unutulmaz isimlerinden olan Beşiktaş Jimnastik Kulübü Onursal Başkanı Süleyman Seba'yı, vefatının 6. yılında saygı ve rahmetle anıyoruz.' ifadeleri kullanıldı.

TRABZONSPOR: 'GÜZEL OYUNUN GÜZEL ADAMI'

Trabzonspor da yaptığı paylaşımla 'Güzel oyunun güzel adamlarından Beşiktaş Kulübü’nün Onursal Başkanı Süleyman Seba’yı vefatının 6. yıl dönümünde saygıyla anıyoruz.' şeklinde andı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal