Süleyman Hurma’dan, Vefa Stadı ve Transfer Açıklaması!

Süper Lig'in yeni ekibi Fatih Karagümrük'ün Başkanı Süleyman Hurma, Vefa Stadı ve transferler hakkında özel açıklamalar yaptı.

07.09.2020-17:55 - (Son Güncelleme: 07.09.2020-17:52) Süleyman Hurma’dan, Vefa Stadı ve Transfer Açıklaması!

Play-off finalinde Adana Demirspor'u geçerek uzun zamandan sonra Süper Lig'e çıkma başarısı gösteren Fatih Karagümrük'te Başkan Süleyman Hurma birçok başlık hakkında açıklamalar yaptı.

'ŞENOL HOCA VİZYONLU BİRİSİ, ONA GÜVENİYORUM'

Fatih Karagümrük Başkanı, "Alt liglerden Süper Lig'e yükselen takımlar genelde hoca değişikliğine gidiyor. Siz teknik direktörünüzü değiştirmediniz. Teknik direktör Şenol Can hakkında ne düşünüyorsunuz?" şeklinde yöneltilen soruya "Ben hocamıza güveniyorum. Oyunculuğu döneminde de iyiydi, çok çalışkandı. Hocalığı da çok iyi. Genç isimlere şans vermeyi seviyorum, daha önce de bu şekilde yaptım. Gençlerin önünü açmak lazım. Şenol hoca çok vizyonlu birisi. İyi işler yapacağını ve başarılı olacağını düşünüyorum" cevabını verdi.

Hurma stat hakkında da şu ifadeleri kullandı: "Şu anda Sayın Bakanımız ve Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü ile görüşmelerimiz sürüyor. 49 yıllığına Vefa Stadı'nı kiralamak istiyoruz. Ardından stadı yeniden yapacağız. Kapasitesi 15 bin olacak."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal