Suat Kaya Saçlarıyla Sosyal Medyaya Damga Vurdu!

Galatasaray'ın unutulmaz oyuncularından Suat Kaya, saç stiliyle sosyal medyaya damga vurdu.

23.05.2018-13:38 - (Son Güncelleme: 23.05.2018-13:35) Suat Kaya Saçlarıyla Sosyal Medyaya Damga Vurdu!

TFF 2. Lig takımlarından Menemen Belediyespor’un teknik direktörlüğünü yapan eski Galatasaraylı oyuncu Suat Kaya şu sıralar sosyal medyanın en çok konuşulan isimlerinden biri haline geldi…

Saçlarını bir hayli uzatan Suat Kaya’nın bu imajı sosyal medyada büyük ilgi gördü ve en çok konuşulan konular arasında yerini aldı. Tecrübeli futbol adamının gerçekten saç mı ektirdiği yoksa peruk mu kullandığı konusunda pek çok yorum yapılan Suat Kaya’nın fotoğrafı için birbirinden ilginç yorumlar yapılmıştı.



“YENİ Mİ GÖRMÜŞLER?”

TFF 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Menemen Belediyespor’un teknik direktörü Suat Kaya, sosyal medyaya damga vuran o fotoğrafına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Konuya ilişkin yaptığı açıklamada Suat Kaya: "Yeni mi görmüşler bunu, saç ekimi çok eski. Çok fazla da önemsemiyorum açıkçası. Fotoğrafı kim nasıl çekti onu da hatırlamıyorum. Fotomontaj mı onu da bilmiyorum. Şu an ağır biz sezonu tamamladık bu yüzden kendime vakit ayırıp dinleniyorum. Bu yoğunluk ve yorgunlukta bu tür konularla ilgilenecek vaktim de yok." ifadelerini kullandı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal