Stevens: 'Smart Bu Virüsü Atlatacak'

Boston Celtics başantrenörü Brad Stevens, Marcus Smart'ın coronavirüse yakalandığını açıklamasından dolayı onunla gurur duyduğunu söyledi.

28.03.2020-17:49 - (Son Güncelleme: 28.03.2020-17:45) Stevens: 'Smart Bu Virüsü Atlatacak'
26 yaşındaki süperstar, dünyayı saran coronavirüse yakalandığını halkın bilinçlenmesi için hemen açıklamıştı.

Stevens, Smart'a cesur davranışı için övgü yağdırdı:

"İnsanlara bu virüse sahip olduğunu, kendini iyi hissettiğini ve sonrasında online olarak insanlardan şu anda sosyal mesafe ve kendlerini izole etmelerini istediğini söylediği için inisiyatif almasından ötürü gurur duyuyorum. Herkes için gerçekten benzersiz ve rahatsız edici bir zaman."

"GERÇEKTEN DURUMU İYİYE GİDİYOR"

43 yaşındaki hoca, Smart'ın hali için iyimserliğini belirterek, asemptomatik olduğunu ve son günlerde iyi hissettiğini söyledi. Stevens, izolasyonu süresince Smart ile iletişimini kesmediğini söyledi:

"Bilindiği gibi bu virüs çok hızlı yayılıyor ve bir basketbol maçının ortasındayken aldığınız temasa ihtiyaçda duymuyor. Pozitif test ettiğinde hiçbir semptom yaşamamaya devam ettiği ve o zamandan beri harika hissettiği için mutluyum. 15 gün önce Milwaukee'den indik ve kendini iyi hissediyor. Herkesin yaptığı gibi onu düzenli olarak kontrol ettim. Onu birkaç kez konferans görüşmelerinde gördüm ve gerçekten iyi gidiyor gibi görünüyor."
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal