Steven Nzonzi Kimdir? Steven Nzonzi Nereli ?

Steven Nzonzi, sezon başı Galatasaray'a büyük hayallerle transfer edilmişti. Fenerbahçe’nin de bir dönem kadrosuna katmak istediği Steven Nzonzi, beklentileri karşılamazken , yıldız oyuncu Fatih Terim'in kararıyla kadro dışı bırakıldı.İşte Steven Nzonzi ile ilgili tüm detaylar...

30.12.2019-15:23 - (Son Güncelleme: 30.12.2019-16:39) Steven Nzonzi Kimdir? Steven Nzonzi Nereli ?

Tam adı Steven Nkemboanza Mike Christopher Nzonzi olan Fransız futbolcu 15 Aralık 1988'de doğdu. Futbol hayatına o dönem Fransa 2. Ligi'nde yer alan Amiens'te start veren başarılı ön libero, 2009'da Blackburn Rovers'a giderek ilk büyük gelişimini gerçekleştirdi. Burada takımda oynadığı 3 senenin sonrasında bir diğer Premier Lig takımı Stoke City'ye gitti. Yıldız oyuncu 2014 - 2015 sezonunda Yılın en iyi futbolcusu seçildi ve 2015'te 8 milyon euro bedeliyle Sevilla'ya transfer oldu.

Steven Nzonzi Nereli ?

Fransız futbolcu, buradaki ilk yılında Avrupa Ligi Şampiyonluğunu yaşadı. Sevilla'da da oynadığı 3 sene boyunca Fransa Milli Takımı'na kadar çıkan yıldız orta saha, geçen sene başında Roma'ya gitmişti. İtalyan takımı Steven Nzonzi için tam 27 milyon euro bonservis bedeli verirken Steven Nzonzi de Roma’da 39 karşılaşmada oynadı. Ligde 1 gol 2 asistlik bir katkı sağlamayı başardı. Roma'nın Şampiyonlar Ligi'nde gerçekleştirdiği 8 karşılaşmanın hepsinde oynadı.

Steven Nzonzi Boyu Kaç?

Steven Nzonzi'nin fiziksel özellikleri şu şekilde;

Boy: 196 cm Kilo: 75 kg Ayak: Sağ Ayak Yaş: 31

Steven Nzonzi Neden Kadro Dışı Kaldı

Galatasaray’da Steven Nzonzi'nin belli bir süresi olmaksızın olarak kadro dışı bırakıldı. Galatasaray Kulübü’nün resmi sosyal medya hesabından paylaştığı açıklamada şu sözler kullanıldı: "Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı oyuncularından Steven Nzonzi, son antrenmandaki disiplinsiz davranışları nedeniyle süresiz olarak kadro dışı bırakılmıştır."

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.



DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal