Steven Gerrard: 'Galatasaray Mutlak Favori'

Galatasaray’ın UEFA Avrupa Ligi playoff turunda rakibi olan İskoç ekibi Glasgow Rangers’ın genç teknik adamı Stecen Gerard, sarı kırmızılı takım hakkında konuştu.

25.09.2020-11:11 - (Son Güncelleme: 25.09.2020-14:43) Steven Gerrard: 'Galatasaray Mutlak Favori'

Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi playoff turunda rakibi olan Glasgow Rangers'ın teknik patronu Steven Gerrard, Cimbom’un favori olduğunu vurguladı.

'KESİNLİKLE MAÇIN FAVORİSİ ONLAR'

Son galibiyetimizin özgüveni ile yolumuza devam edeceğiz. Son yıllardaki sonuçlarımız da bizim yanımızda olacak ancak açık olalım. Galatasaray büyük bir kulüp, kocaman bir kulüp ve kesinlikle maçın favorisi onlar.

'TARAFTAR OLMADAN ZOR OLACAK'

Maçın seyircisiz olması, evimizde dolu tribünler önünde oynayamayacak olmamız kesinlikle sinir bozucu. Taraftarımızın yaratacağı atmosfer bize avantaj sağlayabilirdi. Onlar olmadan çok zor bir maça çıkacağız. Oyuncularım elinden gelen her şeyi yapacak, sonuna kadar zorlayacak.

'GALATASARAY MAÇINI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUZ'

Başarı için daha vermemiz gereken çok mücadele var, büyük bir engeli aşmamız gerekiyor. Galatasaray maçını sabırsızlıkla bekliyoruz ve en iyi sonuç için en iyisini yapmaya çalışacağız. Performans vermeden başarıyı düşünemeyiz. Eğer performans verirsek, savaşmak için bir şansımız da olacaktır.

'KARŞILAŞMA TEK MAÇ USULÜNE GÖRE OYNANACAK'

Galatasaray, Rangers ile 1 Ekim'de deplasmanda kozlarını paylaşacak ve Ibrox Stadı'ndaki maç seyircisiz, tek karşılaşma usulüne göre yapılacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal