Steven Gerrard: 'Galatasaray Maçın Favorisi'

UEFA Avrupa Ligi play-off etabında Galatasaray'ı ağırlayacak Glasgow Rangers'ta teknik adam Steven Gerrard, karşılaşacakları sarı kırmızılı ekip, Ryan Babel ve Ianıs Hagi hakkında değerlendirmelerde bulundu.

28.09.2020-14:33 - (Son Güncelleme: 28.09.2020-14:19) Steven Gerrard: 'Galatasaray Maçın Favorisi'

Galatasaray-Fenerbahçe maçı İskoçya medyasında değerlendirildi ve "Rangers'ın Avrupa'daki rakibi Galatasaray, kıtalararası derbide komşusu Fenerbahçe ile karşılaştı. Şiddetli bir çatışmaya sahne olan maçta 11 oyuncu sarı kart gördü." cümleleri yer aldı.

Haberin devamında "Galatasaray, Glasgow'daki play-off maçı öncesi istediği galibiyeti alamadı. Radamel Falcao da kötü huylu derbide sarı kart gören 7 Galatasaraylıdan biri oldu" yorumlarında da bulunudu.

GERRARD'DAN BABEL VE GALATASARAY AÇIKLAMASI

Ligde Motherwell'i deplasmanda 5-1 geçerek gözdağı veren Glasgow Rangers'ın teknik patronu Steven Gerrard, Galatasaray karşılaşması hakkında konuştu. Galatasaray'ın büyük bir kulüp olduğunu aktaran İngiliz hoca, eski takım arkadaşı Ryan Babel'e hakkında da önemli ifadeler kullandı.

ONUNLA OYNAMAKTAN ZEVK ALIRDIM

Steven Gerrard, Babel için "Ryan'ı çok iyi tanıyorum, benim iyi bir arkadaşım. Onunla oynamaktan gerçekten keyif alırdım. Şu an iyi bir takımda forma giyiyor. Liverpool'dayken biraz karışık zamanlar geçirdi ama birlikte oynamak için hep harika bir oyuncu oldu. Güçlü, hızlı ve çok tehlikeli bir rakip" şeklinde konuştu.

'GALATASARAY DEV BİR KULÜP'

Rangers'ın teknik direktörü, karşılaşmayla alakalı olarak da, "Onların kendi sahalarında ve deplasmanda hangi sistemi oynadıklarıyla ilgili biraz daha bilgi edinmemiz gerekecek. Bunun üzerine bu hafta çok çalışma yapacağız. Dev bir kulüpten bahsettiğimizi söylemeye gerek yok. Perşembe günü onlara saygı duyacağız" ifadelerini kullandı.

"Elemelerde ilerledikçe işlerimiz daha da zorlaşıyor" diyen Gerrard, "Her aşamada rakibimizin bireysel ve toplu olarak kalite seviyesi yükseliyor. Eminim favori onlar olacak. Galatasaray, dünya çapında oyuncuları olan Şampiyonlar Ligi seviyesinde dev bir kulüp. Ancak en iyi performansımızı sergilememiz gerekiyor. Her şeyimizi vermeliyiz ondan sonra da ne olacağını görmeliyiz" değerlendirmesiyle maç öncesinde temkinli konuştu.

'IANIS HAGİ'NİN HİKAYESİNE SAYGI DUYUYORUM'

Steven Gerrard son olarak babası bir Galatasaray efsanesi Gheorghe Hagi olan Ianis Hagi'nin duygusal yönden bu karşılaşmadan etkilenmemesini istediğini söyleyerek şu cümleleri: "Ianis'in hikayesine saygı duyuyorum ama tüm saygım bununla ilgili değil. Bu sadece Rangers ve Galatasaray'la ilgili. Ianis şu anda çok iyi ve güçlenerek daha da iyi olacak. Yaratıcılık ve skor anlamında öne çıkmaya başladı. Ondan çok memnunuz. Maçtan başka bir şey düşünmesini istemiyoruz. Sadece 90 dakikaya odaklanıp bizim için en iyi performansını vermeli."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal