Stephen A.: 'LeBron'u, Jordan'a Karşı Geri Tutan Şey, Mental Durumuydu'

ESPN'in ünlü NBA yorumcusu Stephen A. Smith, Denver Nuggets antrenörü Mike Malone'un, Los Angeles Lakers yıldızı LeBron James'in, Chicago Bulls süperstarı Michael Jordan'la aynı zihniyeti paylaşmaması halini yorumladı.

24.04.2020-12:59 - (Son Güncelleme: 24.04.2020-12:49) Stephen A.: 'LeBron'u, Jordan'a Karşı Geri Tutan Şey, Mental Durumuydu'
Bitmeyen GOAT tartışmasıyla alakalı en son konuşmalarından bir tanesinde, Malone her ikisinin de makul bir planı olduğunu, fakat "LeBron'un Jordan'la aynı öldürücü zihniyete sahip olmadığını" dedi.

Stephen A., ESPN'in First Take programında, buna cevap olarak Jordan dışında herhangi bir tanesinin GOAT olarak onaylanabileceği düşüncesini kabul etmezken, LeBron'un zihninin kendisini arda bıraktığını onayladığını belirtti:

"Michael Jordan'ın tüm zamanların en büyüğü olduğunu söylüyorsa, yanılmıyor. LeBron James'in tartışmaya açık bir şekilde tüm zamanların en büyüğü olduğunu da söyledi. Michael Jordan'ı izlememiş ve ikisini karşılaştıran insanların zihninde, bu böyle.

LeBron James'e genel bir yetenek olarak baktığınızda, kendisi benim Rushmore dağı oyuncularım arasında yer alıyor. Ama benim için en önemli şey, herkes Jordan'ın 10 kez sayı kralı, altı kez şampiyon, altı kez Finaller MVP'si ve diğer şeylerini sıralıyor. Benim için en önemli şey, Malone'un bahsettiği öldürme içgüdüsü.

LeBron James'in zihniyeti açısından bu noktaya ulaşması, Dallas Mavericks'e NBA Finalleri'nde kaybetmesinden ötürü eleştirilmesiyle ve sonraki yılın pek önemi olmayan All-Star maçında, son anlarda Batı Konferansı takımına karşı iki sayı gerideyken, Blake Griffin'in çalmış olduğu, köşeye bir pas atmaya çalışmasından sonra oldu. Carmelo Anthony köşeden geldi, Dwyane Wade yakınına geldi, Kobe Bryant, ona 'Atsana şutu ulan.' diye bağırıyordu. Tüm adamlar üzerine gidip 'Şutu atsana, ne yapıyorsun?' diyorlardı. Çünkü LeBron James'in, o zamanlar böyle bir huyu vardı."
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal