Stanislav Cherchesov: Türkiye İle Oynuyorsanız Pres Yapıp İnsiyatifi Ele Almanız Gerekir

UEFA Uluslar B Ligi 2. Grup 3. maçında Türkiye’yi sahasında 2-0 mağlup eden Rusya’da teknik direktör Stanislav Cherchesov basın mensuplarına konuştu.

15.10.2018-10:12 - (Son Güncelleme: 15.10.2018-10:07) Stanislav Cherchesov: Türkiye İle Oynuyorsanız Pres Yapıp İnsiyatifi Ele Almanız Gerekir

A Milli Takım ile evinde karşılaşan ve sahadan 2-0 galip ayrılan Rusya’da teknik direktör Stanislav Cherchesov, karşılaşmayı değerlendirdi.

Golü atmalarının ardından karşılaşmanın kontrolünü ele geçirdiklerini belirten Cherchesov, "Saha iki ekibinde oynayabileceği seviyedeydi. Türkiye ile oynuyorsanız pres yapıp, inisiyatifi hemen ele almanız gerekir. Bizde bunu gerçekleştirdik ve golü bulduk. Daha sonra da maçın kontrolünü elimize aldık. Her futbolcum hakkında ayrı ayrı konuşmak istemiyorum. Guilherme, ikinci kalecimizin sakat olmasından dolayı geldi ve kendisinden de gayet memnunuz." ifadelerini kullandı.

“İlk Devrede Çok Fırsat Kaçırdık”

Maçın ilk devresinde birçok fırsat yakaladıklarını söyleyen Cherchesov, "Türkiye çok teknik bir ekip. Onlarla daha önce de karşılaştık. Lucescu da çok tecrübeli bir teknik adam. İlk devre çok fazla fırsatı kaçırdık, bunu yapmamamız lazım. Bunlara çalışacağız. Grupta 7 puan aldık ve zirvedeyiz. Biz futbol oynuyoruz artistik jimnastik yapmıyoruz. İsveç karşılaşmasında da çok efor sarf ettik. Bu mücadelede takımın gösterdiği performanstan memnun kaldım." diye konuştu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal