Sporting Lizbon Taraftarı Tesisleri Basıp Futbolcuları Dövdü!

Portekiz Ligi'nde 3. olarak Şampiyonlar Ligi'ne katılma hakkını elde edemeyen Sporting Lisbon’da taraftarlar tesisleri basarak, futbolculara saldırdı.

16.05.2018-11:32 - (Son Güncelleme: 16.05.2018-11:22) Sporting Lizbon Taraftarı Tesisleri Basıp Futbolcuları Dövdü!

Portekiz Ligi’nin son karşılaşmasında Maritimo'ya 2 - 1 yenilen Sporting Lisbon'un taraftarları, tesisleri bastı. Kapüşonlu ve yüzleri maskeli yaklaşık 50 taraftar kulüp tesislerine girerek teknik ekip ve futbolcuları darp etti.



Taraftarların saldırdığı isimler arasında teknik direktör Jorge Jesus, yardımcı antrenör Raul jose, kaptan William, Acuna, Battaglia, kaleci Rui Patricio ve Hollandalı forvet Bas Dost'un da olduğu bildirildi.



Taraftarların arasında kalan ve vücudunda yaralar olan Bas Dost, taraftarlarca dövülmesinin ardından spa salonunun zeminine atıldı. Tecrübeli futbolcunun kafasının dışında bacaklarında da sorun olduğu öğrenildi.



KUPA FİNALİNE ÇIKMAK İSTEMİYORLAR

Portekiz basınında yer alan haberlere göre futbolcuların morallerinin çok bozuk olduğu ve bu durumda 20 Mayıs Pazar günü Desportivo Aves ile oynanacak kupa finaline çıkmak istemedikleri ifade edildi.

O Jogo'da yer alan iddiaya göre futbolcular, Sporting Lizbon Kulübü başkanı Bruno de Carvalho'yla da görüşmeyi kabul etmedi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal