Spor‘da Coronavirüs Zirvesi

Coronavirüs salgını sonrası sıra dışı bir gündemin yaşandığı spor camiasında önemli bir gelişme daha yaşanacak. Bugün saat 13:30’da Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu ile federasyonlar başkanlarıyla bir toplantı yapılacak.

19.03.2020-12:52 - (Son Güncelleme: 19.03.2020-12:48) Spor‘da Coronavirüs Zirvesi

Coronavirüs bütün ülkeyi etkilerken spor karşılaşmalarının geleceği büyük merak konusu. Konuyla ilgili Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, TFF Başkanı Nihat Özdemir, Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu ve Voleybol Federasyonu Başkanı Akif Üstündağ olağanüstü zirvede bir araya geliyor.

SPORDA CORONA VİRÜS GÜNDEMİ

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir İstanbul'da yapılan TFF toplantısından çıkıp Ankara'ya doğru yola çıktı. Özdemir, Hidayet Türkoğlu ve Akif Üstündağ ile görüşecek ve devamında Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile coronavirüs tehdidi içindeki spor gündemini konuşacaklar.

Bakan Kasapoğlu, üç büyük federasyon başkanından kulüplerin düşüncelerinin ne yönde olduğunu öğrenecek. Kulüplerin fikirlerine göre de spor karşılaşmalarının ertelenmesi ya da devam etmesine kesin karar verilecek.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal