Spor Toto Süper Lig Kupası Görücüye Çıktı!

Spor Toto Süper Lig 2017-2018 İlhan Cavcav Sezonu'nda şampiyonluğa ulaşan takımın müzesine götüreceği kupanın tanıtımı yapıldı.

09.05.2018-13:20 - (Son Güncelleme: 09.05.2018-13:17) Spor Toto Süper Lig Kupası Görücüye Çıktı!

Spor Toto Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu'nu şampiyon bitirecek takıma verilecek kupa, Spor Toto Teşkilat Başkanlığında ziyarete açıldı.

Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, kupanın tanıtımına ilişkin, kurumda gerçekleştirdiği basın toplantısında, teşkilat olarak 55 yıldır Türk sporuna hizmet ettiklerini belirtti.

Kasapoğlu, İlhan Cavcav Sezonu sebebiyle Türk futboluna yıllarca hizmet eden İlhan Cavcav'ı da rahmetle anarken, "Kendisini rahmetle yad ediyoruz. Mekanı cennet olsun. Ligimiz, şampiyonluk ve küme düşme hattı itibarıyla çekişmeli bir rekabete sahne oluyor. Rekabetin yüksek olması sporun en önemli özelliklerinden biri. Spor Toto Teşkilatı adına bu rekabetten memnun olduğumu ifade etmek isterim." değerlendirmesini yaptı.

Kupanın 20 Mayıs'a kadar sergileneceğini vurgulayan Kasapoğlu, "Şampiyon olacak takımı, taraftarlarını, yöneticilerini ve oyuncularını tebrik ediyorum. Son ana dek şampiyonu öğrenemeyeceğiz. Centilmenliğin, taraftarların birbirine saygısının, futbolcuların ve yöneticilerin saygınlığının yoğun olmasını temenni ediyoruz. 55 senedir Türk sporuna hizmet eden bir kurumuz. 2010 yılından bu zamana kadar Süper Lig'in sponsoruyuz. Süper Lig şampiyonunu şimdiden kutluyorum." ifadelerini kullandı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal