Spor Toto Süper Lig Hakemlerine ‘VAR’ Eğitimi!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu (MHK) tarafından, Süper Lig kadrosuna bu sezon dahil olan orta ve yardımcı hakemlere Video Yardımcı Hakem (VAR) eğitimi verildi.

12.09.2018-10:26 - (Son Güncelleme: 12.09.2018-10:24) Spor Toto Süper Lig Hakemlerine ‘VAR’ Eğitimi!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu’nun (MHK) Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleştirdiği Video Yardımcı Hakem (VAR) eğitimi sona erdi.

TFF'nin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, MHK Üyesi ve VAR Koordinatörü Murat Ilgaz tarafından gerçekleştirilen eğitimde, Spor Toto Süper Lig hakem kadrosuna bu sezon dahil olan Abdulkadir Bitigen, Tugay Kaan Numanoğlu, Zorbay Küçük ile FIFA kokartlı yardımcı hakemler ve Spor Toto Süper Lig kadrosuna yeni dahil olan yardımcı hakemlerin bulunduğu ifade edildi.

Teorik eğitimin verildiği ilk günden sonra 2. gün eğitiminde hakemlere VAR, FIFA kokartlı yardımcı hakemlere ise Video Yardımcı Hakem Asistanlığı (AVAR) konusunda bilgi aktarıldığı belirtildi.

Eğitimlerin, çevrimiçi yapılan uygulama karşılaşmalarıyla sona erdiği, Spor Toto sSüper Lig kadrosuna bu sezon katılan yardımcı hakemlerin çevrimiçi maçlarda görev aldığı kaydedildi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal