Spor Toto Süper Lig 24. Hafta: Medipol Başakşehir - Evkur Yeni Malatyaspor / Maç Önü

Lider Medipol Başakşehir, Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında yarın deplasmanda Evkur Yeni Malatyaspor'la mücadele edecek.

02.03.2019-16:00 - (Son Güncelleme: 02.03.2019-15:57) Spor Toto Süper Lig 24. Hafta: Medipol Başakşehir - Evkur Yeni Malatyaspor / Maç Önü

Lider Medipol Başakşehir, Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında yarın deplasmanda Evkur Yeni Malatyaspor'la mücadele edecek.

Yeni Malatya Stadı'nda gerçekleşecek olan maça saat 16.00'da start verilecek. Maçı hakem Fırat Aydınus yönetecek.

Turuncu-lacivertli takım, ligde oynanan 23 maçta 51 puan elde etti. Ligde oynadığı son 5 maçta yenilgi alan Evkur Yeni Malatyaspor’un ise 34 puanı var.

Ligdeki son 9 maçında yenilgi almayan İstanbul takımında Fransız sol bek Gael Clichy'nin sakatlığı devam ediyor. Sol diz iç yan bağında ikinci derece esneme sebebiyle tedavisi süren Clichy'nin, bu karşılaşmada sahaya çıkması beklenmiyor.

YENİ MALATYASPOR 5 EKSİK 

Sakatlıkları devam eden futbolculardan dolayı zor zamanlar yaşayan sarı-siyahlılar, bu maça da 5 eksik futbolcuyla çıkacak.

Evkur Yeni Malatyaspor’dan Mina, Bifouma, Aboubakar Kamara, Robin Yalçın ve Yiğithan Güveli lider Medipol Başakşehir maçında forma giyemeyecek. Eren Tozlu ile Murat Yıldırım ise bu maçta sarı kart görmesi halinde Demir Grup Sivasspor karşısında oynayamayacak.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal