Spor Toto Süper Lig 2. Hafta: Beşiktaş 3-0 Göztepe (Maç Sonucu)

Süper Lig'de 2. haftanın perdesi Vodafone Park'ta açıldı. İlk hafta Sivasspor’a kaybeden Beşiktaş, evinde Göztepe ile karşı karşıya geldi. Beşiktaş, 45+2'de Güven Yalçın, 54'de Caner Erkin ve 60'da Ljajic'in ayağından bulduğu gollerle mücadeleyi 3-0 önde tamamladı.

23.08.2019-22:27 - (Son Güncelleme: 23.08.2019-22:15) Spor Toto Süper Lig 2. Hafta: Beşiktaş 3-0 Göztepe (Maç Sonucu)

Lige Sivasspor hezimeti ile başlayan Beşiktaş, bu sezon ilk kez taraftarının önüne çıktı. Saat 20.30’da başlayan müsabakayı hakem Ali Palabıyık yönetti.

3 FARKLI GALİBİYET

Süper Lig'de 2. haftanın perdesi Vodafone Park'ta açıldı. İlk hafta Sivasspor’a kaybeden Beşiktaş, evinde Göztepe ile karşı karşıya gelDİ. Beşiktaş, 45+2'de Güven Yalçın, 54'de Caner Erkin ve 60'da Ljajic'in ayağından bulduğu gollerle mücadeleyi 3-0 önde bitirdi.

EMİNE BULUT KATLİAMI UNUTULMADI

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 10 yaşındaki kızının gözü önünde bıçaklanarak öldürülen Emine Bulut için bu haftaki maçları 1 dakika geç başlatma kararı almıştı. Bu hafta Süper Lig, TFF 1'inci ve 2'nci ligde oynanacak diğer maçlarda olacağı gibi Beşiktaş - Göztepe karşılaşması da 1 dakika geç başladı. Ayrıca iki takım futbolcuları olaya tepki göstermek adına sahaya siyah-pankartla çıktı. 

Yaşanan olaya tribünlerdeki taraftarlarda kayıtsız kalmadı. Karşılaşmanın başlama düdüğüyle birlikte stadyumda 1 dakika boyunca tezahürat yapılmadı. 1 dakikanın ardından ardından Beşiktaş ve Göztepe taraftarları "kadına kalkan eller kırılsın" şeklinde tempo tuttu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal