Space Jam 2'nin Konusu Açıklandı

1990'lı yıllarda basketbolun klasiği haline gelen Space Jam filminin ikincisinin konusu belli oldu

21.10.2020-11:39 - (Son Güncelleme: 21.10.2020-11:36) Space Jam 2'nin Konusu Açıklandı
1990'larda bir klasik haline gelen ve başrolünde Michael Jordan'ın oynadığı Space Jam'in ikinci filminin çıkış tarihi belli oldu. Filmin yapımcısı Temmuz 2021'de gösterime gireceğini açıkladı.
Ayrıca Yazar Ben Mekler ise twitter adresinden filmin konusunun ne olacağını açıklayan bir mesaj yayınladı.
Mekler: 'Warner Bros. Stüdyosu’na yaptıkları bir ziyaret sırasında NBA süperyıldızı LeBron James ve oğlu, tüm Warner Bros. hikayelerini ve karakterlerini içinde tutan, kötücül ve çok güçlü, AI G ismindeki bir gücün kontrolündeki bir dünyada hapsolurlar. Looney Tunes takımını tekrar toplayarak kayıp oğlunu kurtarmaya çalışırken LeBron, Bugs Bunny’nin yardımı ile efsanevi film sahneleri ve karakterler ile dolu, daha önce hiç kimsenin hayal etmediği bu dünyada yolunu bulmak zorunda.

Daha sonrasında evlerine dönmek içinse AI G’nin gizemli planını çözmeleri ve tüm dünyanın izlediği bir maçta NBA ve WNBA’in en büyük yıldızlarınınn dijital, oyunlaştırılmış, süper versiyonlarına karşı destansı bir basketbol maçını kazanmaları gerekecek.'

Filmin başrolünde olacak LeBron James aynı zamanda filmin yapım şirketi olan Spring Hill Entertainment'in de iki kurucusundan biri.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal