Şota'dan Flaş Sörloth Açıklaması

Gürcü teknik direktör Şota Arveladze, kendisinden sonra Trabzonspor'a transfer olan en iyi yabancı golcüler içerisinde şimdiden ismini yazdıran Alexander Sörloth hakkında övgü dolu cümleler kullandı.

05.06.2020-10:45 - (Son Güncelleme: 05.06.2020-10:39) Şota'dan Flaş Sörloth Açıklaması

Trabzonspor 'un efsane yıldızlarından ve Süper Lig'de Kayserispor, Trabzonspor ve Kasımpaşa'da teknik direktör olarak yer alan Şota Arveladze, gündeme ilişkin yayıncı şirkete açıklamalar yaptı.

İşte Şota'nın ifadeleri şu şekilde:

"Son 2 haftada takımlara antrenman izni çıktı. Kulüpler, beraber olarak antrenman yapabiliyor. Bu ayın 13-14-15'inde, ligin 3. haftasından devam edeceğiz. Her yerde şampiyon olmak en zor iş. Spor bir yarış, herkes bu yarışta 0'ünü vermeye çalışıyor. Benim için özel bir sene oldu. Daha önce hiç şampiyon olmamıştım. İlk kez oldum. Çok güzel bir sene yaşadık. Lig Kupası'nı da aldık. 3 kupayı da kazandık"

Trabzonspor'un şampiyonluk durumu ile ilgili de açıklamalarda bulunan Arveladze, "Şampiyonluk tabii ki kolay değil. Şansı var tabii ve inşallah bu sene artık o da gelecek" şeklinde konuştu.

'SÖRLOTH ÇOK ZEKİ BİR OYUNCU'

Sörloth'un sergilediği futbola değinen Şota şunları dedi: "Trabzon'a gelip ilk maçtan sonra kendini göstermek ve ve kalitenin devamını göstermek kolay değildir. Tecrübeli bir oyuncu değil ama iyi bir performans gösteriyor.

Kolay pozisyona giriyor, son vuruşları çok iyi ve zeki bir oyuncu. Trabzonspor için faydalı bir oyuncu oldu. Ligin de en iyi santrforlarından bir tanesi. Kalan maçlarda umarım çok önemli goller atar, şampiyonluk golü atsın"

UĞURCAN ÇAKIR HAKKINDA DA KONUŞTU

Genç file bekçisi Uğurcan ile ilgili ise şu cümleleri kullandı: "Uğurcan Çakır'ın kalitesi, kumaşı belliydi. Daha da iyi olacak. Tecrübe, kaleci için avantaj. Ben onu oynatalı belki 3-4 sene geçmiş, UEFA maçında oynatmıştım. Bu sene en az 20 tane 0 pozisyon kurtarmış oldu. Genç ama çok çabuk tecrübe kazanıyor. Lider, defans oyuncuları ona saygı duyuyor. Oldu artık"

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal