Şota Arveladze: 'Neredeyse Ölüyordum'

Özbekistan Ligi kulübü Pakhtakor'un başında olan teknik adam Şota Arveladze, futbolculuk zamanında ölümden döndüğünü belirtti.

11.06.2020-16:00 - (Son Güncelleme: 11.06.2020-15:54) Şota Arveladze: 'Neredeyse Ölüyordum'

Rus medyasına açıklamalarda bulunan Şota Arveladze, Gürcistan Milli Takımı'nın İrlanda ile oynadığı 2004 Avrupa Şampiyonası grup karşılaşmasının sonrasında ölümden döndüğünü söyleyerek, "2-0 kaybettik. Maçtan sonra neredeyse ölüyordum. Çok fazla ilaç almıştım, sersemledim. Kalbim çok hızlı atıyordu. Tıpkı maçtan önce Iashvili'ye olduğu gibi zehirlendiğimi düşündüm. Bu yüzden bolca su içtim ancak daha kötüye gitti. Midem kanamaya başladı, kan kustum" ifadelerini kullandı.

47 yaşındaki teknik direktör kendilerine yardımcı olan Anzor Kikalishvili sayesinde Dublin'de hastaneye yattığını belrterek, "Bana acil olarak hastaneye gitmem gerektiğini söyledi. 4 gün yattım. Tanrı'ya şükürler olsun, takımla birlikte uçakla Tiflis'e gitmedim. Bana uçakta ne olurdu asla bilemezsiniz" dedi.

Futbolculuk zamanında Trabzonspor'da gol krallığı gören Şota, bordo- mavili takımda teknik patronluk da yaptı. Gürcü hoca, Kayserispor ve Kasımpaşa'nın da teknik direktörlüğünü yaptı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal