Sosa: Yalan, Para İçin Gelmedim!

Fenerbahçe'nin Trabzonspor'dan ayrıldıktan sonra kadrosuna kattığı Jose Sosa, Sarı-Lacivertliler'e para için gelmediğini söyledi.

22.10.2020-11:46 - (Son Güncelleme: 22.10.2020-11:43) Sosa: Yalan, Para İçin Gelmedim!

Sarı-Lacivetliler'in bu sezon yaptığı transferlerden en tecrübelisi olan Jose Ernesto Sosa, açıklamalarda bulundu. Skor'a konuşan Arjantinli futbolcu, şu ifadeleri kullandı:

BAŞKAN BANA GÜVENDİ

Başkan ve sportif direktörün bana olan güvenini gördüğümde gelmeyi istedim. Fenerbahçe gibi büyük ve saygıdeğer bir kulüpten bu değeri görmek, tercihimde önemli rol oynadı. Ben de performansımla bu güvene karşılık vermek ve Fenerbahçe'nin başarısı için en iyi performansımı sergilemek istiyorum. Futbolculuk kariyerim boyunca her zaman hedeflerim ve hayallerim oldu. Fenerbahçe ile 2 yıllık sözleşmem var ve bu süre içinde en yüksek hedeflere ulaşabilmek istiyorum.

SORUMLULUKLARIMIN FARKINDAYIM

Benim için bu ekibin içinde olmak başlı başına bir motivasyon kaynağı. Fenerbahçe gibi bir takımda oynuyorsanız ekstra bir sorumluluğunuz oluyor. Bu sorumlulukların bilincinde olmak benim için sahadaki en büyük motivasyon kaynağı. Tecrübe de bu sorumlulukların ele alınması için gerekli bir şey. Fenerbahçe'de bu olanakları bana sağladıkları için ve yüksek seviyede oynama şansı verildiği için çok mutluyum. Bu olanağı kullanmak benim için başlıca motivasyon…

DAHA FAZLA KAZANDIĞIM YALAN

Fenerbahçe daha yüksek ücret verdi yönündeki söylemler ise tamamen yalan. Ben Fenerbahçe'ye para için gelmedim. Beni tanıyan insanlar benim para için böyle bir şey yapmayacağımı biliyorlar. Bu benim kişisel kararım. Fenerbahçe'ye gelmeyi ben çok istedim. Fenerbahçe benim için kariyerimde yeni bir sayfaydı, bir şanstı. Bu şansı değerlendirmek istedim. Çok şükür bu yaşımda Fenerbahçe gibi büyük bir kulüpteyim. Bunu da büyük ölçüde profesyonel yaşantıma borçluyum.

EROL BULUT ZEKİ BİR HOCA

Çok detaylı, çok bilgili hocalarla çalıştım ve Erol Hoca da bunlardan birisi. Biz oyun içindeyken hocalar gibi oyunu dışarıdan göremiyoruz. Bazı hocalar vardır gördüğü hataları 45 dakika bekler, soyunma odasında söyler. Ama daha zekice olanı Erol hocamızın da yaptığı gibi saha içinde anında müdahale etmesidir. Ben mutluyum; bu konuda en ufak bir yanlış olduğunda takımın en tecrübelileri olarak Luiz (Gustavo) ya da ben, Erol Hoca'nın yanına gidiyoruz. Bizimle paylaşıyor, biz de anında saha içinde müdahale ediyoruz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal