Sosa: 'Trabzon'da Kalmak İstediğimi Başkan'a İlettim'

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu ile beraber basın toplantısı yapan Jose Sosa, yeni kontrat ile ilgili açıklamalar yaptı.

03.06.2020-16:54 - (Son Güncelleme: 03.06.2020-16:49) Sosa: 'Trabzon'da Kalmak İstediğimi Başkan'a İlettim'

Trabzonspor'da kulüpteki geleceği merak konusu olan Jose Sosa, sezon bitiminde yönetimle görüşeceklerini belirtti.

Yeni kontratla alakalı önemli açıklamalar yapan Başkan, "Novak'a bir teklif yaptık ve bekliyoruz. Novak bize şunu söyledi; 'Önümüzde 8 hafta var ve bu takım şampiyonluğa gidiyor. Bu önemli, kariyerim önemli, sözleşme sürem önemli, alacağım ücret önemli ancak bu takım 10 yıldır şampiyon olamıyor ve bunun için mücadele ediyoruz'. Dolayısıyla sezon sonunda Novak ile oturup konuşacağız, bizimle devam etmesini istiyoruz." şeklinde konuştu.

Ağaoğlu, "Sosa'yla birlikte yola çıktık, hedefe birlikte ulaşacağız. Geleceğe dair hedeflerimiz var. Kaptanımız önümüzde çok önemli bir hedef olduğu için sözleşme konusunu sezon sonuna bırakmak istedi. Bizim de ona saygı göstermemiz gerekiyor." ifadelerini kullandı.

'KALMAK İSTİYORUM'

Sosa ise konu ile alakalı şu yanıtı verdi: "Başkanımız ile konuştum, lig bitene kadar bekleme kararımı ilettim ve beni anlayışla da karşıladı; 8 hafta var ve bunu bekleyeceğiz. İlerisi için de başka görevlerde de olabilir. Saha içinde veya dışında, kulüpte kalmak istediğimi başkana ilettim."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal