Sörloth’un Yeni Takımı Belli Oldu!

Norveçli golcü Almanya’ya gidiyor… Bundesliga kulübü Leipzig, Alexande Sörloth için 24 milyon Euro net ücret artı 6 milyon Euro da başarıya bağlı bonus verecek.

16.09.2020-12:21 - (Son Güncelleme: 16.09.2020-12:52) Sörloth’un Yeni Takımı Belli Oldu!

İngiliz kulübü Tottenham’ın da listesinde yer alan Alexander Sörloth’un, Alman ekibi Leipzig’e transferi kesin olarak tamamlandı. Norveçli yıldızın Alman ekibiyle vardığı anlaşmanın sonrasında Trabzonspor ve Crystal Palace da transfere onay vermek mecburiyetinde kaldı.

ALMAN EKİBİ SINIRLARI ZORLADI

Taraflar arasında gerçekleşen sert pazarlıkların ardından hem futbolcunun bonservisini elinde bulunduran Crystal Palace hem de Trabzonspor işin dönüşü olmayan bir yola girdiğini görüp, ekonomik şartlarda maksimumu zorladılar. Alman ekibi de tarafların 30 milyon euroluk isteiğini büyük oranda karşıladı.

5 SENEDE 17,5 MİLYON KAZANACAK

24 milyon Euro garanti olarak ödemeye tamam diyen Leipzig, geri kalan 6 milyon Euro'nun da bonuslar şeklinde verilmesini onayladı. Fakat Leipzig’ten gelecek toplam 30 milyon Euro'nun iki takım arasında paylaşılmasında da sert pazarlıklar yaşandı.

PARAYI CRYSTAL PALACE VE TRABZONSPOR BÖLÜŞECEK

Crystal Palace paranın yarısının almak şartıyla transferi onaylamamakta ısrarcı oldu. Finalde istediğini alan ve Trabzonspor’la kazancı bölüşmek kaydıyla satışa evet dedi. Leipzig ekibine 5 senelik imza atacak olan Sörloth’un da her sezon için 3.5 milyon Euro garanti para kazanacağı ortaya çıktı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal