Sörloth'tan Karantina Açıklaması

Trabzonspor’un Norveçli futbolcusu Alexander Sörloth, salgından dolayı bir yere gidemezken, gündelik hayatını Norveç medyasına açıkladı.

27.03.2020-10:52 - (Son Güncelleme: 27.03.2020-10:49) Sörloth'tan Karantina Açıklaması

Süper Lig’de gol krallığı mücadelesinin en üst sırasında olan Alexander Sörloth, bütün oyuncular gibi coronavirüs sebebiyle liglere getirilen ertelemeyi evinde geçiriyor.

Trabzonspor’daki başarılı performansıyla bütün takımların dikkatini çeken yıldız evinde bir taraftan salgının dışında yaşamaya çalışırken, bir yandan da formunu iyi tutmayı planlıyor. Ligde lider konumda olan kulübün başarısında attığı 19 golle büyük etki sahibi olan Sörloth, bu süreçte yaşamının nasıl değiştiğini Norveç medyasına anlattı.

‘FORMUMU KORUMAYA ÇALIŞIYORUM’

Evinde bir başına olduğu detayını veren bordo-mavili yıldız “Antrenman için özel bir oda oluşturdum ve burada günlük rutin çalışmalarımı gerçekleştiriyorum. Her gün antrenman yapıyor ve formumu korumaya çalışıyorum. Dışarı sadece markete gidiyor, sonra hemen eve dönüyorum. Bol bol Netflix izliyorum. FIFA gibi bazı futbol oyunları oynuyorum” şeklinde konuştu.

Sörloth, Trabzon’a sürekli gelerek misafiri olan kız arkadaşıyla bu sırada ayrı kaldıklarını da ifade etti. Bu konu ile ilgili de konuşan Norveçli yıldız, “Eve gitmiş olsaydım, Norveç’te 14 gün karantinada kalmam gerekecekti. Sonra zaten Türkiye-Norveç sınırı kapatıldı. Bu durumda onun da benim yanıma gelmesi imkansız hale geldi. Şu an burada biraz mahsur kalmış durumdayım ama sorun değil. Yalnız olmak sıkıcı bir şey evet ama 2016’dan beri yurt dışında yaşıyorum ve buna alışığım. İçinde bulunduğumuz sürecin uzun süreceğine kendimi hazırladım” açıklamasında bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal