Sörloth Krizi Büyüyor!

Trabzonspor’da Sörloth krizi… Oynadığı milli maçtan sonra 3 gün geçmesine rağmen Türkiye’ye dönmeyen Alexander Sörloth’a ulaşılamıyor.

12.09.2020-10:43 - (Son Güncelleme: 12.09.2020-12:30) Sörloth Krizi Büyüyor!

Trabzonspor’un golcüsü ortalarda yok... Norveç Milli Takımı’nın Kuzey İrlanda ile yaptığı karşılaşmada 2 gol atan ve 3 gün geçmesine karşın Türkiye’ye geri dönmeyen Alexander Sörloth’ta problem olmadığı öne sürülmüş, yönetim cephesi, “Akşam saatlerinde gelecek” ifadelerini kullanmıştı. Fakat ne Sörloth geldi ne de bordo mavili ekip futbolcusuna ulaşabildi. Sörloth’un yetkililer tarafından gelen telefon aramalarını yanıtlamadığı, menajerinin de somut bir geri dönüş yapmadığı ortaya çıktı. Yarın Beşiktaş ile sezonun ilk lig karşılaşmasına çıkacak bordo- mavililerde problem çıktı. Sörloth’un gelip gelmeyeceğini henüz kimse bilmiyor. Daha da ilginci, futbolcunun kendisini isteyen Bundesliga kulübü Leipzig ile her konuda anlaştığı ve 5 yıllık kontratı kabul ettiği iddia ediliyor.

 

Trabzonspor cephesinden yapılan açıklama şu şekilde:

DİSİPLİN TALİMATLARI YÜRÜRLÜKTE!

"Futbolcumuz Alexander Sorloth için RB Leipzig Kulübünden resmi transfer teklifi gelmiş olup, yönetim kurulumuz tarafından kulübümüzün menfaatleri doğrultusunda bu teklif değerlendirilmektedir.

Kiralama sözleşmesinin erken feshini gerektiren ve tüm tarafların mutabık kalacağı bir anlaşma için süreç devam ederken, futbolcumuz Alexander Sorloth ülkesinin milli takımının kampına katılmak üzere Norveç’e gitmiştir. Karşılaşmaların ardından 8 Eylül Salı günü Trabzon’da olması gereken oyuncumuz, Oslo’da COVID-19 testi yaptırdığını, PCR testinin 10 Eylül Perşembe günü sonuçlanacağını ve 11 Eylül Cuma günü Trabzon’da olacağını tarafımıza bildirmiştir.

Bugün itibariyle henüz Trabzon’a gelmeyen futbolcumuz için noter tespiti yapılmış olup kulübümüzün disiplin talimatındaki ilgili maddeler yürürlüğe girmiştir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal